Naturlige helbredelsesmetoder for forstørret prostata

04/24/2012 by admin

Som mænd alder, mange af dem vil opleve en forstørret prostata, kaldet benign prostatahyperplasi (BPH). Mange mennesker vil ikke have nogen symptomer på denne tilstand, indtil de er godt i deres 60s og videre. Receptpligtig medicin kan bruges til at reducere størrelsen af en forstørret prostata, men der er andre, mere naturlig kur at overveje såvel.

Høring

Diskuter alle din behandlingsmuligheder med din læge før du prøver naturlige retsmidler for din forstørret prostata. Da denne betingelse påvirker det meste en ældre befolkning, der er mere tilbøjelige til at tage medicin, vil du ønsker at være sikker på ingen af dine nuværende stoffer vil interagere med naturlige eller alternative behandlingsmetoder.

Pygeum

Pygeum er en ekstrakt lavet af barken af træet afrikansk blomme. Undertiden også kaldet afrikanske kirsebær eller afrikanske stinkwood, National Library of Medicine's Medline rapporter service om, at denne ekstrakt kan være en effektiv kur mod forstørret prostata og andre urin betingelser (Se ressourcer).

Saw Palmetto

Oplysninger fra det nationale Center for komplementær og alternativ medicin (NCCAM) tyder på, at Savpalme kan hjælpe med at mindske urin symptomer, der er i overensstemmelse med en forstørret prostata. Denne urtemedicin kan træffes i tabletform, flydende ekstrakt eller som en te.

Beta-sitosterol

Mayo Clinic forklarer, hvordan beta-sisterol, en naturlig medicin, der er oprettet ud fra rug græs pollen, kan hjælpe mennesker med prostata problemer. Denne løsning øger urinproduktion endnu reducerer ikke størrelsen af prostata selv.

Stoffer for at undgå

Hvis du har BPH, er der en række ændringer i livsstil kan du finde nogle lindring fra det haster med at tisse, som er en af de vigtigste symptomer på betingelsen. Undgå koffein, alkohol, kolde håndkøbslægemidler og vanddrivende medicin. Alle disse stoffer påvirke din evne til at tisse.

Bivirkninger

Saw palmetto og pygeum kan forårsage nogle mave uro og diarré som bivirkninger. Lad din læge vide, om disse symptomer blevet uudholdelig.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com