Hvordan du beslutter om en Health Savings Account (HSA) er ret for Your Health Insurance

05/14/2012 by admin

Hvordan du beslutter om en Health Savings Account (HSA) er ret for Your Health Insurance

Health insurance er blevet så dyrt disse dage, for mange mennesker er umuligt at råd til en god sundhedspleje plan. Men hvis du ejer noget du værdi, og du har ikke en form for sygeforsikring plan, omkostningerne ved en sygdom eller en ulykke kan berøve dig om alt hvad du ejer. En måde at få sygesikring, men at holde præmier billigere er at oprette en skat stillede HSA. HSA står for Health Savings Account. Health Savings Account bruges derefter sammen en mindre bekostelig, høj fradragsberettigede sygeforsikring plan fra selskab med dit valg.Her er nogle oplysninger, som kan hjælpe dig med at afgøre, om en HSA er den rigtige form for forsikring til dig.

Instruktioner

• En sygeforsikring opsparingskonto, HSA, er dybest set en særlig opsparingskonto, du åbner i en bank. Det er lidt ligesom en pensionering IRA i, det giver dig mulighed at investere dine før-skat dollars en medicinsk hensyn hvorfra kan du fradrage, hvad du har brug for lægeregninger.

• Der er en række store fordele til at have en plan, sundhed opsparingskonto. Et er, at dine månedlige præmier vil være meget lavere end andre forsikring plan betalinger. En anden fordel er, at du ikke vil blive opkrævet skatter, når du trækker for kvalificerede medicinske udgifter. En tredje er, at din konto forbliver din ligegyldigt hvem du arbejder for, eller hvilke forsikrings selskab du bruger. Du kan også investere dine penge i forskellige opsparing eller investeringer form af gensidige fonde til at få mest muligt ud af din investering. Efter alder 65, midler kan trækkes til mere end medicinsk brug og kun skal beskattes som almindelig indkomst på det tidspunkt.

• Et af de største fordele er, at penge fra HSAs kan anvendes til medicinske udgifter, der kan udelukkes fra mange andre sygesikring planer. Disse er nogle områder, dine HSA vil dække:

Alle medicin, receptpligtig eller over-the-counterDental arbejde som implantater, seler, broer og kronerNogen af din forsikring plan betalinger som selvrisikoen og copaysVision pleje--selv lasik operationDe fleste psykiatriske og psykologiske plejeog selv langvarig pleje

Du vil blive givet, enten et betalingskort eller en check bog til at betale for dine udgifter til lægebehandling.

• For det meste, dog midler fra din HSA kan ikke anvendes mod din regelmæssig sundhedspleje forsikringspræmie betalinger.

• Individer må hvert år sat til side op til $2.900 for 2008 og $3000 for 2009 og familier så meget som $5.800 (2008) eller $5950 (2009). (2008 bidrag skal være lavet af April 15, 2009) Igen, disse penge ikke beskattes, ligesom penge sat væk i en pensionering IRA.

Nogle HSAs har månedlige minimumskrav, men andre ikke, afhængigt af din plan. Enten måde, du er ikke forpligtet til at sætte det fulde beløb væk hvert år.

Mennesker mellem i alderen mellem 55 og 65 er tilladt at investere en ekstra $900 for regnskabsåret 2008 som en "catch-up" bidrag.

• Oprette din HSA plan vil åbne din konto, som bliver så simpelt som at åbne en checkkonto eller en individuelle tilbagetrækningskonto. Derefter kan du vælge fra mange forskellige sygeforsikringsselskaber finde den leverandør du ønsker. Både din HSA og dit valg af sundhed udbyder vil forblive i din egen kontrol.

• At få flere oplysninger om, hvordan at afgøre, om en Health Savings Account plan er den rigtige forsikring for dig, tjek venligst de links i de yderligere ressourcer nedenfor.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com