Hvordan virker Invisalign arbejde?

04/14/2012 by admin

Identifikation

Invisalign virker meget som seler, undtagen uden nogen af beslaget, ledninger og andre tingester, der ofte bruges til at rette og forbedre dit smil. Din specialtandlæge vil starte ud med et indtryk af dine tænder. Derfra, en serie af "aligners" vil være gammeldags (normalt overalt fra 20 til 30 skær), hver udformet til gradvist at subtile ændringer i placeringen af dine tænder. Hver to uger eller så, afhængigt af din dental professionelle indstilling, skal du skifte ud en aligner til næste i rækken til gradvis "Skift tænderne på plads", i henhold til justere teknologi, skaberne af Invisalign. Den nemmeste måde at se på det er som en systematisk ændring i placeringen af dine tænder i etaper. Som tiden går, vil placeringen af dine tænder langsomt flytte tættere til deres tilsigtede mål, ligesom regelmæssig seler.

Design

Som tænderne flytter og skift i faser af justering, vil du fortsætte med at gå tilbage til din dental professionelle kontor til det væsentlige overvåge status for din tandregulering. Selvom lægen vil har allerede kortlagt ud løbet af dine tænder, vil din checkups væsentlige tillade din læge til at måle dine fremskridt og foretage justeringer behov til det næste sæt aligners du vil bruge til at flytte dine tænder. Denne form for behandling er helt tilpasset til din mund. Det er ikke en cookie-cutter tilstand af pleje, og enhederne ikke kan bruges af nogen andre end dig. Hvis du er interesseret i Invisalign, bør du tale med din tandlæge eller specialtandlæge. Mens det siges at arbejde på næsten alle dental spørgsmål, såsom overbites, underbites og andre tandregulering problemer, kan din tandlæge professional afgøre, om Invisalign vil arbejde for dig.

Invisalign vs klammeparenteser

Den virkelige forskel mellem Invisalign og seler er todelt. Den første fordel er at aligners er helt aftagelige, hvilket gør det nemmere at børste, tandtråd og endda spise uden at skulle beskæftige sig med disse beslag og ledninger, der anvendes i traditionelle seler. Det kan virkelig gøre tandpleje meget mindre kompliceret, så du kan bruge en simpel tandbørste, standard floss og vedligeholde din normale kost (ikke skulle fjerne sværere fødevarer, der har tendens til at bryde ud i parentes af traditionelle seler). Den anden fordel er komfort faktoren. Mens du oplever nogle ømhed eller ømhed i dine tænder eller kæbe som aligners Skift stilling af tænderne, plejer du oplever nogen af irritation inde i munden, der ofte finder sted med traditionelle seler. Grunden til dette er, at Invisalign er forholdsvis glat, så indersiden af munden aldrig gnide eller tryk i hård parentes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com