Virker Kre-Alkalyn?

10/24/2011 by admin

Kreatin er et naturligt stof, der markedsføres som en atletisk ydeevne forstærker. Det er et af de mest studerede kosttilskud. Kre-Alkalyn er en patenteret form for kreatin. Dets beslutningstagere hævder at det er den eneste stabiliserede form for kreatin på markedet, hvilket gør det bedre end andre former for kreatin.

Historie

Kreatin spiller en rolle i muskelsammentrækning og syntese af ATP, den vigtigste kilde til energi i kroppen. Det findes naturligt i kød og mejeriprodukter, men også er produceret af din nyrerne, leveren og bugspytkirtlen. Det siges at øge fitness og atletisk ydeevne ved at øge energi-niveauer og muskelmasse. Hvert år er millioner af dollars brugt på kreatin, kosttilskud, ifølge University of Maryland Medical Center.

Identifikation

Kreatin, konverterer når indtaget og blandet med væske, til biprodukt kreatinin. Når dette sker, kan ikke alle kreatin nå muskelvæv. Kre-Alkalyn er en form for kreatin bundet med en buffer, der stopper omlægningen af kreatin til kreatinin ved at ændre pH-niveau. Jo højere pH-- eller mere basisk stof--mere stabil kreatin er i væske. Kre-Alkalyn fabrikanten siger at denne buffer tillader alle af kreatin i produktet for at nå dine muskler.

Ekspert indsigt: Fabrikanten rapporter

Bulgarske forskerne studerede virkningerne af Kre-Alkalyn på Olympic løftere. I en dobbelt-blind undersøgelse, de testet 24 atleter ved hjælp af enten 10 kapsler af Kre-Alkalyn (750 mg) eller 10 kapsler af Kreatinmonohydrat (750 mg) dagligt. Lifters dieted og uddannet som de olympiske konkurrence. Baseline tests blev udført på den første dag i forsøgene, og olympiske elevatorer blev målt i hele undersøgelsen. Kreatin monohydrat gruppen viste en 8% stigning over deres oprindelige ydeevne. Kre-Alkalyn gruppe steg 11 procent i deres grundlinje. Gruppen Kre-Alkalyn også viste en stigning på 28 procent over anden gruppen i samlede vægt løftes. Denne undersøgelse er offentliggjort på producentens hjemmeside og har ikke været peer-reviewed.

Potentielle

Kreatin er et almindeligt studerede supplement, og nogle af forskning har antydet, det kan have fitness fordele. Belgiske forskere opdaget, at når kreatin er indtaget, det hæver skeletmuskulatur koncentrationer. Dette forbedrer moderat høj intensitet, gentagne anfald af motion. Kreatin kan også fremme muskelvækst og hurtigere muskel opsving i mennesker, der gør modstand uddannelse.

Advarsel

Konsultere din læge før du begynder enhver supplement regime. Lidt information om Kre-Alkalyn er tilgængelig uden for producentens hjemmeside, og det er uvist om Kre-Alkalyn er virkelig effektiv. Generelt er kan kreatin tilskud forårsage oppustethed, gas, mave ubehag, og væskeophobning. Det kan også bære en risiko for nyreskader. Idrætsorganisationer såsom National Collegiate Athletic Association har lagt begrænsninger på brugen af kreatin som en præstation forstærker.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com