Vin stigning blodtryk?

11/19/2011 by admin

Alkohol påvirker hvert organ i kroppen. Det er en central nervesystem depressivt, absorberes gennem maven og tyndtarmen. Selv om virkningerne af alkohol på systemet varierer, undersøgelser viser, at et symptom af overdreven alkoholforbrug er en stigning i blodtrykket.

American Heart Association

American Heart Association (AHA) hedder det at drikke alkohol i overskud kan øge blodtrykket. Selvom nogle undersøgelser har vist, at flavonoider og antioxidanter findes i vin kan være gavnlig, kan disse ingredienser også findes i andre fødevarer som røde druer og rød druesaft. AHA anbefaler, at hvis du drikker for at drikke med måde. Moderation betyder højst to drinks for mænd og en drink for kvinder.

Rødvin

Der er ingen undersøgelser, der viser, at Alkohol aids i hjerte-kar-sundhed.

Løsning

Ikke begynde at drikke fordi det kunne være til gavn for generelle sundhed. Motion og en god kost vil bidrage til en sund livsstil, og har vist sig at sænke blodtrykket.

Bundlinjen

Nogle undersøgelser viser at drikke i moderate mængder kan hjælpe med at forhindre hjertesygdomme og slagtilfælde, men overdrevent drikkeri er forbundet med mange helbredsproblemer. Hvis du har forhøjet blodtryk, konsultere din læge for en plan for at øge hjerte-kar-sundhed.

Advarsler

Drikke alkohol er også forbundet med andre sundhedsrelaterede spørgsmål, såsom fedme, kardiomyopati, skrumpelever, pancreatitis, føtalt alkohol syndrom, og forskellige kræftformer og psykiske lidelser. Mennesker, der tager aspirin dagligt skal begrænse alkoholindtag, da dette kan øge maveproblemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com