Hvordan kan jeg fjerne Sand efter en oversvømmelse?

10/18/2011 by admin

Hvordan kan jeg fjerne Sand efter en oversvømmelse?

Sand kommer i en ofte brugt form at hjælpe afværge oversvømmelser farvande--sandsæk. Denne enkle enhed kan skabe en barriere, at vand er næppe kunnet trænge ind. Selvom sandsække giver en vigtig funktion i sikkerhed og forebyggelse under en oversvømmelse, udgør de deres egne farer, efter syndfloden vande har trukket sig tilbage. Sandsække holde på vandet i en længere periode og skabe det perfekte miljø for bakterier og andre skadelige patogener. Derudover er sandsække kendt for at indsamle betydelige beløb af animalsk affald. Disse sundhed hazard realiteter betyder, at sandsække skal bortskaffes på en bestemt måde at forebygge spredning af sygdom og infektion.

Instruktioner

• Sætte på handsker før håndtering af sandsække. De kan indeholde farlige bakterier og skadelige patogener, der kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer. Handsker vil hjælpe med at forhindre mod pådrage sig sygdomme og andre lidelser.

• Læg sandsække i ryggen af en pickup truck. Denne type af lastbil vil være de nemmeste at indlæse og kan bære store antal sandsække. Derudover sengen er nemt rengøres--noget, der kommer i kontakt med sandsække vil skulle rengøres for at undgå spredning af farlige bakterier og patogener.

• Køre lastbilen og sandsække til den nærmeste losseplads. Sandsække vil der losses og bortskaffes korrekt.

Tips & advarsler

  • Enhver sandsække, der ikke blev anvendt eller ikke kom i kontakt med forurenet vand kan genbruges for fremtidige oversvømmelser nødsituationer. En sandsæk bør kun genbruges en gang eller to gange, fordi bakterier vil naturligvis begynde at vokse inde i posen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com