Pleje af gift eg

11/27/2011 by admin

Gift eg er relateret til gift vedbend, og lignende symptomer vises, når huden kommer i kontakt med planten. Komme i kontakt med gift eg kan medføre en udslæt. Dette udslæt er på grund af den kemiske urushiol. Virkningerne af udslæt er normalt ikke alvorlige; men de næsten er altid bøvlet.

Behandlingsmuligheder

En bred vifte af behandlingsmuligheder er tilgængelige til behandling af udslættet og kløen tilknyttet. Nogle produkter, der kan hjælpe med at lette udslæt og kløe omfatter:--Over-the-counter high-potens kortikosteroid cremer (hydrocortison)--calamine lotion--cremer indeholdende menthol (Sarna)--oral antihistaminer (Benadryl.)-cool-vand balje opsuger med over-the-counter kolloid vanilie (Aveeno),--cool, våde komprimerer anvendes på inficerede område for 15 til 30 minutter flere gange om dagen

Det er vigtigt at behandle det inficerede område så hurtigt som muligt. Den bedste måde at forhindre udslæt breder sig er at straks vaske området med sæbe og vand. Dette kan dog vanskeligt afhængigt af placering.

Advarsel

Hvis du oplever alvorlige blærer eller udslæt på følsomme dele af kroppen eller udvikle en større end 100 F feber eller udslæt ikke bliver bedre inden for to uger, er lægehjælp påkrævet. Din læge vil ordinere den bedste behandling baseret på dine symptomer og individuel analyse. Tag ikke medicin, ikke er ordineret til dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com