Meridia vægttab historier

05/01/2010 by admin

Meridia vægttab historier

Meridia er et vægttab stof sælges som Meridia i USA og Reductil i Europa. Det er kemisk sibutramin hydrochlorid monohydrat, almindeligvis benævnt sibutramin. Meridia er ordineret til dem, der er sygeligt overvægtige eller dem, der har en BMI på 27 eller derover. Meridia er en oral medicin, der kan tages med eller uden mad generelt i morgentimerne. Meridia arbejder for at reducere serotoninin i hjernen og reducerer følelsen af sult.

Teenagere tabe med Meridia

Som rapporteret af CBS News, en undersøgelse udført af children's Hospital of Philadelphia viste det fede 12-16 årige en gennemsnitlige tab af 15 pounds i et år på Meridia. Også deres taljen linjer skrumpet med gennemsnitligt 3 inches. Undersøgelsen har rejst spørgsmålet om hvorvidt fedme behandling bør omfatte medicinsk behandling i mere traditionel kost og motion behandlinger.

Vægt tab lægemiddelsikkerhed spørgsmålstegn ved

ABC News rapporterede, at 29 dødsfald og 397 sundhedsskadelige virkninger, såsom arytmi og højt blodtryk har været forårsaget af Meridia. Public Citizen andragende til den amerikanske Food and Drug Administration har krævet fjernelse af Meridia fra markedet på grund af disse og andre sundhedsskadelige virkninger.

Marts 19, 2009 Dr. Sidney Wolfe, direktør for Public Citizen i Washington siger: "stoffet bør har aldrig været markedsført---det rådgivende udvalg og læge med ansvar for stoffet begge anbefales mod godkendelse. Dette er en fejl, der er ved at blive rettet. Stoffet bare ikke vil overleve længere."

I oktober 2009, Meridia forbliver på markedet og godkendt af FDA.

Er Meridia Safe?

På grund af antallet af sundhedsskadelige begivenheder, der omfatter død og et bidrag til koronar problemer, såsom forhøjet blodtryk, har et antal lande forbudt Meridia. Det skal bemærkes, at FDA har godkendt Meridia for brug og recept siden 1997. Den vigtigste ingrediens, subutramine er blevet klinisk testet i mere end 100 forsøg med mere end 12.000 patienter. Meridia er en af kun nogle narkotika godkendt af FDA til behandling af fedme. Men før godkendelse, en FDA rådgivende udvalg stemte 5 til 4, at fordelene ikke ud vejer risiciene.

Meridia har været knyttet til 29 dødsfald (hvoraf 19 involveret hjertet). Dog er det uklart, hvis personerne døde i et resultat af fedme-relaterede sygdomme eller som følge af stoffet.

Børsnoterede produktadvarsler og bivirkninger

Ifølge produktadvarsler på Meridia bør du informere din læge hvis du tager MAO-hæmmere (kraftfulde antidepressiv medicin), astma, allergi eller hoste medicin. Meridia har ofte typiske sibutramin bivirkninger, der omfatter, tør mund, svimmelhed, tilstoppet eller løbende næse og søvnbesvær.

Mennesker, der ikke skulle Meridia

Personer med en historie af koronar hjertesygdom, arytmi, hjerteinsufficiens eller slagtilfælde bør ikke tage Meridia. Meridia kan øge blodtrykket. Regelmæssig blodtryk overvågning er nødvendig under brug af Meridia. Meridia bør ordineres med forsigtighed til alle med en historie af hypertension eller ukontrollable hypertension.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com