Årsagerne til mund smerte

04/18/2011 by admin

Mund smerter kan være forårsaget af et utal af betingelser, sygdomme og lidelser. Der er dog et par mere sandsynlige syndere end andre. Overvåge dine egne symptomer og bestemme din læge den specifikke årsag til din mund smerte så du kan modtage ordentlig behandling. Her er nogle af de mest almindelige årsager til mund smerte.

Graviditet

Graviditet lægger et enormt pres på kroppen. Dine fødder er særligt sårbare, fordi de bærer mere vægt end de er vant til og i en akavet vinkel. Mangel på balance får dig til at placere din vægt på en usædvanlig måde, når du går, der kan forårsage dine fødder til at gøre ondt. Væske ophobning kan også være at skyde skylden. Fødder kan svulme op og blive bud. Ophøje dem og tage tid til at hvile.

Gigt

Gigt er en anden almindelig årsag til mund smerter hos voksne. Spise for meget rige fødevarer kan forårsage urinsyre at ophobes i blodet, forværrer gigt. Urinsyre danner krystaller og hviler på fælles--oftest i storetåen og ankler-- og kan forårsage alvorlige smerter. Foden vises hævede og betændte, der kræver resten og i nogle tilfælde medicin.

Diabetes

Diabetes, som rammer millioner af mennesker, kan forårsage talrige fodproblemer. Disse betingelser kan variere fra vabler og ligtorne til åbne sår og endda nekrotiske sår. Fordi nerveskader er den primære årsag til disse betingelser, er det afgørende at regelmæssigt at kontrollere dine fødder, herunder mellem tæerne, til at lede efter tegn på eventuelle nye læsioner, der kan have brug for behandling for at forhindre infektion.

Jogging

Hvis du motion hyppigt og gøre en masse af aktiviteter, der er disharmonisk til kroppen gerne kører eller aerobic, kan dine fødder lide for den. Disse high-impact øvelser kan ondt i knæ, hofter og ryg, men er især ru på dine fødder. Bolde af fødderne har tendens til at gøre ondt mest, med en tilstand kaldet plantar fasciitis er den største årsag til smerter i dette område.

Højhælede sko

Kvinder, der bærer højhælede sko ofte klager over mund smerte. Sko med høje hæle skubbe alle dine vægt på boldene af dine fødder--årsag tæerne til at krampe, oprettelse af vabler og ansporet på dannelsen af en knyst. Høje hæle stak din vægt fremad, at sætte dig i risiko for knæ, hofte- og rygproblemer senere i livet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com