Klor kuldioxid fidus

02/16/2011 by admin

Mirakel Mineral løsning (MMS), en alternativ medicin annonceret som et universalmiddel, er en løsning af chlordioxid. Chlordioxid er et giftigt stof, og FDA mener markedsføring af chlordioxid som en medicin at være svindel.

MMS fordringer

Skaberne af mirakel Mineral løsning hævder, at løsningen, når det tages dagligt som dråber blandet med en sure drikkevarer, kan helbrede en lang række sygdomme. Sygdomme, som MMS-website hævder, at tillægget kan effektivt at helbrede omfatter kræft, AIDS, hepatitis A, B og C, herpes, tuberkulose og malaria.

Kemiske sammensætning

Når blandet med en syrlig drink, producerer MMS-tillægget en klor kuldioxid blanding. Chlordioxid er er et molekyle af klor og to molekyler af ilt. Stoffet har længe været anvendt som et desinfektionsmiddel. I moderne brug er chlordioxid en industriel styrke blegemiddel, bruges til at fratage tekstiler og blegemiddel papir. Køkken og badeværelse cleaners indeholder svagere former for blegemiddel.

FDA advarsel

I januar 2009 advarede FDA skaberne af MMS og andre producenter af kemisk tilsvarende produkter, de medicinske påstande i markedsføringen af deres produkter overtrådt amerikansk lovgivning. I en juli 2010 pressemeddelelse advarede FDA offentligheden at MMS ikke er FDA godkendt til menneskers indtagelse og at indtage det eller nogen andre chlordioxid supplement kan føre til alvorlig sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com