Sådan glatte hår uden Relaxer

02/09/2011 by admin

Sådan glatte hår uden Relaxer

Krøllet hår kan være rettede ved hjælp af en række forskellige processer, og en af dem er permanente afslappende. Men kemikalier i de afslappende produkter kan forårsage betydelig skade på dit hår, hvis de ikke anvendes korrekt, og processen skal blive rørt regelmæssigt, når dine rødder begynder at vokse i. Ved hjælp af en flad jern på dit hår kan i stedet tilbyde de samme udrettet look, med mindre ødelæggelse af håret kutikula. Og hvis du er omhyggelig og vælge de rigtige stylingprodukter til dit hår, skaden kan være minimal.

Instruktioner

• Vaske dit hår med en afklaring shampoo, skyl godt og anvende en balsam. Skyl ud balsam grundigt og håndklæde tørre dit hår til at fjerne overskydende vand.

• Tilføje et par dråber af styling gel, creme eller pomade til dit hår til at beskytte mod varme styling. Der er hår styling produkter på markedet, som vil tilføje glans til dit hår og reducere de skader, som kan være forårsaget af slag tørretumblere og udfladning Strygejern, så det er en god ide at købe en af disse til at beskytte dit hår.

• Blæse tørre dit hår ved hjælp af en runde hårbørste. Grab små sektioner af hår med en børste, som du går for at glatte dit hår som det tørrer. Fortsætte processen, indtil dit hår er tørret grundigt og fri for enhver krøllet strejfer.

• Anvende en glosser til dit hår ved at tilføje et par dråber i hånden, gnide dine hænder sammen og kører dem over din tørret hår. Glosser vil tilføje glans og sleekness og forberede den næste skridt.

• Tillad fladjern til at varme op og derefter begynde at samkopiere små dele af dit hår. Fladjern vil fortsætte med at glatte dit hår hvor den føntørring slap. Fortsætte med at bruge fladjern, indtil din hele hovedet af hår er så glat og lige som ønsket.

• Følge op med en spritz af fleksible hold hair spray til at vedligeholde dit look. Kun en lille mængde af spray er foreslået. Over sprøjtning vil forårsage dit hår til at miste sin slanke, flowy udseende.

Tips & advarsler

  • Der er en række hår plejeprodukter på markedet, som vil hjælpe dig med din glat hår styling. Glossifiers tilføje en glas-lignende finish til rettede hår af tæmme løse ender og kruset.
  • Glatning shampoo og balsam kan også hjælpe glatning processen gå meget glattere, og nogle kan bruges dagligt. Kombinationen af shampoo og conditioner, sammen med din almindelige stylingprodukter til glatning, vil hjælpe flad Strygning processen gå mere gnidningsløst.
  • Husk på at fladjern ikke permanent glatte dit hår. Når det er blevet vasket, skal du gentage processen.
  • En flad jern kan blive meget varmt, så hold det væk fra udsat hud og ikke lade det sidde på dit hår alt for længe.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com