Hvordan man Juice grøntsager til fastende

06/30/2011 by admin

Hvordan man Juice grøntsager til fastende

Juice fastende er et af de mest almindelige former for fastende bruges til vægttab og detoxing. Selvom frugtsaft tendens til at blive mere populære i regelmæssig kost, er frisklavede vegetabilsk juice lige så effektiv, når den faste og kan faktisk være mere behagelig, som frugtjuice tendens til at være for sød til at drikke i store mængder.

Instruktioner

• Køb kun økologiske grøntsager til at bruge til at lave juice når fastende. Grøntsager, der er blevet dyrket ved hjælp af pesticider eller andre kemikalier er ikke ideel til fastende fordi du forsøger at befri kroppen af sådanne toksiner.

• Køb en saftpresser, holde for øje, at dette apparat er forskellig fra en blender, fordi det er designet til at udtrække væske fra de fødevarer, herunder alle dens sunde vitaminer, enzymer og mineraler. Det er værd at bruge ekstra penge til en saftpresser, som har aftagelige dele eller er opvaskemaskine sikker, fordi det er sandsynligt, at være meget lettere at rengøre.

• Skræl eller skrub nogen grøntsager, der er blevet dyrket under jorden eller har voksagtig hud. Roer, for eksempel har meget bitter smag hud, der bør altid være pillet ud før saftpresning. Det er ofte nyttigt at køre grøntsager under varmt vand før peeling dem fordi huden tendens til at glide ud meget lettere det måde.

• Fortyndes din vegetabilsk juice med filtreret vand før du drikker den. En god tommelfingerregel er at tilføje lige store mængder af juice og vand til hver servering. Det er ikke nødvendigt at fortynde den grøntsagssaft på alle, hvis du ikke har noget imod smagen, men mange mennesker foretrækker det lidt udvandet og også finde, at det hjælper med at reducere omkostningerne ved at købe grøntsager ved at skabe flere portioner af juice.

• Drikke grøntsagssaft umiddelbart efter udarbejdelsen af den. Den friskere juice, flere vitaminer og enzymer, det indeholder. Disse næringsstoffer kan nedbryder som saften sidder, så det ikke er en god idé at lave et overskud af juice på forhånd.

Tips & advarsler

  • De bedste grøntsager til saftfremstilling er gulerødder, tomater, rødbeder, agurker og squash. Stivelsesholdige grøntsager, herunder kartofler, juice ikke godt.
  • Brug altid rå grøntsager, når de foretager juice.
  • Husk på at den forberedte vegetabilsk juice, der er solgt i butikkerne ikke kan være virkelig organisk, som det er normalt behandlet med konserveringsmidler. Også, kan det have en hel del af tilsat salt.
  • Generelt, fastende for mere end et par dage lægeligt anbefales ikke.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com