Hvad er supraventrikulær hjerte arytmier?

07/02/2011 by admin

Hvad er supraventrikulær hjerte arytmier?

I hvile, det gennemsnitlige menneskelige hjerte slår ca 75 gange og pumper ca 5 liter blod i minuttet. Hjertebanken er strengt kontrolleret af en kritisk elektriske node, men nogle gange denne node funktionsfejl. Den resulterende uregelmæssig hjerterytme kaldes en arytmi.

Hjertet og arytmier

Det menneskelige hjerte har fire kamre og består for det meste af hjertemuskulaturen væv. Arytmier er uregelmæssig hjerterytme rytmer, og supraventrikulær arytmier opstår i de to atrieflimren kamre, som er placeret over hjertekamrene (deraf navnet). Arytmier er resultatet af problemer med hjertets Sinoatrialt node, der regulerer hjerteslag.

Prævalens

Ifølge American Heart Association lever ca 2.2 millioner amerikanere med unormale hjerte rum forbundet med atrieflimren arytmier. Hjerteanfald og aldring øge risikoen for en alvorlig arytmi.

Symptomer

Hvis dit hjerteslag er for langsom (bradykardi), vil du føle sig træt og svag. Hvis dit hjerteslag er for hurtigt (takykardi), du vil føle dig svimmel og har en stærk, hurtig puls.

Dødelighed

De fleste tilfælde af hjertearytmi er ikke alvorlige, men hvis venstre ukontrolleret, arytmier kan føre til atrieflimren. Denne betingelse er de fleste helt sikkert livstruende, fordi hjertet begynder at slå svagt og ukontrollabelt. Hjernen død kan forekomme inden for minutter efter starten af atrieflimren.

Behandling

Medicin såsom beta-blokkere og calciumantagonister eller kunstige pacemakere er de standard behandlinger for supraventrikulær arytmier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com