Hvordan til at afblege hår under graviditet

05/05/2010 by admin

Graviditet kan være en vidunderlig sæson i en kvindes liv, som hun venter kommende af en baby. Sammen med graviditeten kommer nogle ændringer, en kvinde skal til at hjælpe sit barn være sund. Du kan være mere modtagelige for kvalme eller følsomme over for kemikalier, der tidligere ikke påvirke dig. Hvis du ønsker at afblege dit hår, når du forventer, skal du muligvis ændre din tilgang.

Instruktioner

• Tal med din læge før du bruger nogen form for kemikalier på dit hår. Hun vil højst sandsynligt give dig go ahead, men det er bedre at forebygge end at helbrede.

• Find ud når nogen er planlagt til at have hendes hår farvet, være sikker på du kan håndtere lugten af kemikalier og ringe til din salon. Mange kvinder oplever kvalme, især i deres første trimester af graviditeten og selv i deres andet trimester. Den sidste ting du ønsker er at køre til et badeværelse i midten af dit hår session. Bringe en ansigtsmaske, at se om det hjælper du tåle lugten.

• Planlægge en aftale med din stylist, når du ved, du kan håndtere lugten af kemikalier. Har stylist gøre en farve test på dit hår før deres udnævnelse. Med alle de ekstra hormoner i kroppen, kan have ændret dit hår. Det kan være mere sprøde eller mere modtagelige for farve. Ved at teste en streng af dit hår stylist, vil hun vide, præcis hvor lang tid kemikalierne skal være på dit hår. Dette vil holde dig fra at blive udsat for kemikalier længere end nødvendigt.

• På dagen for udnævnelsen, minde din stylist, at du er gravid og at du vil have hende til at arbejde så hurtigt som muligt.

Tips & advarsler

  • Tale hvis kemiske duften bliver for kraftig. Trin ud af salon et øjeblik at få noget frisk luft, hvis nødvendigt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com