All inclusive-pleje programmer for ældre

05/14/2010 by admin

All inclusive-pleje programmer for ældre

All inclusive-pleje programmer for ældre yde omsorg for seniorer, der tillader dem at forblive i deres eget hjem. Program af All inclusive pleje for ældre (tempo) model af care tilbyder ældre en række tjenester, herunder voksen dagtilbud, hjem sundhedspleje og receptpligtig medicin. Mange tjenester er omfattet af Medicaid eller Medicare. Fra 2009, var tempo programmer til rådighed i 30 stater, Ifølge National PACE foreningens hjemmeside.

Sutter SeniorCare

Sutter SeniorCare eller VSK, er en ikke-for-profit program, der følger tempo modellen af ældreområdet. Programmet er åbent for seniorer 55 år og op der kan leve i sikkerhed i hjemmet eller er berettiget til plejehjemsplads. Tjenesteydelserne leveres til seniorer, der bor i en 34-postnummer området i Sacramento, Californien, ved hold af læger, socialrådgivere og sygeplejersker. Deltagerne i VSK kan henvises til specialister som tandlæger, fodterapeuter og audiologists. De kan også modtage fysioterapi samt kosttilskud rådgivning og at-home sundhedspleje. Henvisninger er tilgængelige til plejehjem eller hospice pleje, skulle det blive nødvendigt.

Sutter SeniorCare

7000 Franklin Blvd, Suite 1020

Sacramento, CA 95823

916-424-8412

checksutterfirst.org

Chicago nå

Siden 1995, har programmet Chicago nå givet sundhedspleje og sociale ydelser for seniorer. Chicago nå er medlem af foreningen National tempo og forsøger at hjælpe seniorer i at bevare deres uafhængighed. Personlig pleje planer er designet og udført af praktiserende læger, sygeplejersker, diætister, fysioterapeuter og socialarbejdere. Tjenester omfatte hjælp med huslige pligter, fysiske og taleterapi, personlig pleje og transport samt en Alzheimer's program, og er tilgængelige for seniorer, der er mindst 55 år gammel og kvalificere sig til tjenester som fastsat af staten Illinois.

Chicago nå

4501 west Augusta

Chicago, IL 60651

773-252-8989

chicagoreach.org

Naboskab tempo

Seniorer alder 55 eller ældre, der bor i Pinellas County, Florida, kan drage fordel af de tjenester, som naboskab tempo plan. Potentielle plan medlemmer underkastes en vurdering for at afgøre, hvilke tjenester er nødvendige, og de nødvendige tjenester er koordineret med et mål om at holde medlemmer i hjemmet og fra plejehjem. Naboskab tempo plan medlemmer kan have recepter leveret til dem derhjemme og modtage hjem sundhedstjenester og transport til lægens udnævnelser. Sociale tjenester er også tilgængelige, som er adgang til voksen daginstitutioner for medlemmer, der har brug for nogle tilsyn i løbet af dagen, ikke men har brug for fuld tid plejehjem pleje.

Naboskab tempo

13945 evergreen Ave

Clearwater, FL 33762

727-573-9444

neighborlypace.org

Mercy liv

Philadelphia-baserede barmhjertighed liv er en tempo program, der giver bistand til seniorer, der har brug for hjælp med aktiviteter i dagligdagen. Medical services såsom sygepleje, dental og vision pleje, mentale sundhedstjenester og plejehjemsanbringelse (eventuelt) er tilgængelige for deltagerne i programmet. Et registreret diætist kan hjælpe programmet medlemmer med madplaner. Seniorer kan også få hjælp med huslige pligter, samt adgang til tre voksne daginstitutioner. Mercy liv tjenester leveres af læger, terapeuter, sygeplejersker og socialrådgivere med vægt på forebyggende pleje.

Mercy liv

1930 sydlige bred St

Philadelphia, PA 19145

215-339-4747

mercyhealth.org


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com