Skridt at tage blod Glucose aflæsninger

05/09/2010 by admin

Skridt at tage blod Glucose aflæsninger

Hvis du har diabetes, kan du nødt til at måle dit blodsukker niveau for at afgøre, om det er inden for normalområdet eller ej. Din sundhedspleje udbyder kan vurdere du og, afhængigt af typen i diabetes du har og ethvert stof, du bruger til at behandle det, fortælle dig, hvornår og hvor ofte du skal måle din niveauer. Hun kan også rådgive dig om, hvordan du justerer medicin du tager skal dit blodsukker aflæsninger Vis din glukose niveau er betydeligt højere eller lavere end den burde være.

Instruktioner

• Vask dine hænder grundigt med sæbe og varmt vand. Samle dit blodsukkerapparat, teste strip og lancet og placere dem på bordet foran dig.

• Indsæt teststrimlen i måleren. Check forsiden af måleren til at sikre, at teststrimlen er engageret. Se pakken indsætte der fulgte med din måler for detaljer om, hvordan du indsætter en teststrimmel i din model. Ophæve enhver sikkerhed cap fra lancet.

• Forstå lancet i din dominerende hånd og Placer den mod din finger. Punktere fingeren med lancetten. Det er bedst at gøre det på siden af fingeren, ved siden af neglen og ikke på den polstrede del af din fingerspids. Hånden få mere brug i daglige opgaver og kan få bud.

• Massage fingeren fra sin base på spidsen indtil en generøs dråbe blod vises i stedet for pik. Meter har varierende krav for den mængde blod, der er nødvendige for at få en læsning. Se din pakke indsætte oplysninger om din model.

• Hold teststrimlen (stadig indsat i meter) let mod dråbe blod. Teststrimlen vil absorbere blodet. Når først færdig, bruge et stykke vat eller pad for at lægge pres på fingeren på stedet, hvor punktering til varm nogen blødning.

• Læse blod glucose måling på displayet af måleren. Registrere datoen, tidspunkt på dagen og måleraflæsning i en notesbog eller Logbog. Fjern teststrimlen fra måleren og kassér den.

Tips & advarsler

  • Nogle mennesker får ømme fingre når de måler blodglukose flere gange om dagen. Meter er tilgængelig, giver mulighed for afprøvning af alternative steder, såsom lår eller underarm. Spørg på apoteket hvilke tilbyder denne funktion.
  • Hvis du er følsom over for pik af lancet, overveje at bruge en fjederbelastet lancing enhed, som kan reducere smerter.
  • Hvis du ikke producere nok blod, når du stikker din finger og massér det, kan du nødt til at starte forfra på en anden finger. Opvarmning din hånd før testning kan hjælpe, som måske clenching og skiftesvis din næve for at øge omsætning.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com