Hvad skal man spise for at slippe af med et forkølelsessår hurtigt

03/05/2011 by admin

Forkølelsessår vises natten, tilsyneladende tilfældigt. Hvad du spiser kan sommetider udløse udbrud-- og heldigvis, hvad du spiser kan også fremskynde varigheden af udbrud. Mens der er ingen umiddelbar måde at slippe af med et forkølelsessår, kan spise visse fødevarer barbere en dag eller mere ud din helbredende tid.

Kost

Den virus, der forårsager forkølelsessår udbrud bruger aminosyren arginin til at vokse. Du kan gøre det vanskeligere for forkølelsessår at få større ved at reducere dets arginin kilde. Prøv at undgå at hengive sig til: chokolade, øl, sodavand, nødder (herunder peanuts, cashewnødder, valnødder), hele korn og produkter på basis af gelatine (slik med gelatine).

Spise grøntsager som broccoli, kål og rosenkål er en god start til at fjerne din forkølelsessår. Disse fødevarer har høje niveauer af indol-3-carbinol, et stof, der kan bremse reproduktion af herpes celler. Usødet yoghurt har høje niveauer af lysin, en aminosyre, der er yderst effektiv i healing og forhindre forkølelsessår.

Basisk fødevarer arbejde for at neutralisere de sure virkningerne af arginin. En nem måde at få nogle alkaline i dit system er at presse nogle citron i dit vand. Drikke masser af vand vil også hjælpe skylle ud dit system.

Som en generel regel, hvis du spise sunde fødevarer, dit immunforsvar bliver stærkere og dit forkølelsessår vil helbrede hurtigere.

Kosttilskud

At tage vitaminer er en afgørende del af helbredelse under et udbrud. Tager mellem 1.200 og 3.000 mg lysin vil en dag forkorte din healing periode. Da stress er ofte en årsag til forkølelsessår, er en vitamin B-kompleks nyttige så godt. Zink og C-vitamin kosttilskud vil støtte dit immunforsvar og hjælpe din krop til at opbygge nyt væv som forkølelsessår healing.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com