Naturlige retsmidler for lavt blodtryk

05/07/2010 by admin

Naturlige retsmidler for lavt blodtryk

Højt blodtryk (hypertension) er en tidlig advarselstegn for farer såsom hjerteanfald og slagtilfælde. Det synes amerikanerne ikke kan se TV eller læse et blad uden at blive mindet om forhøjet blodtryk-epidemien. Lavt blodtryk (hypotension) er imidlertid også en forholdsvis almindelig lidelse. American Heart Association (AHA), at "alvorligt lavt blodtryk kan... fratage hjernen og andre vitale organer af ilt og næringsstoffer, hvilket fører til chok, som kan være en livstruende tilstand." At vide hvordan at naturligt bekæmpe lavt blodtryk kan hjælpe en hypotension Lidende undgå denne fare.

Hypotension bidragydere

AHA oversigt på sin hjemmeside af faktorer, der bidrager til lavt blodtryk. At vide om eller undgå disse faktorer kan hjælpe med at føre til en mere sund blodtryk.

Graviditet: Det er normalt i de første 24 uger af graviditeten for blodtrykket til at falde. Dette er ikke et stort problem i sig selv, men hvis du er gravid, skal du sørge for at overvåge dit blodtryk meget tæt sammen med din sundhedsprofessionel, især hvis du allerede havde hypotension, før du blev gravid.

Medicin: Nogle medikamenter såsom tricykliske antidepressiva, narkotika og alkohol, kan sænke blodtrykket. Hvis du har mistanke om en medicin kan være medvirkende til hypotension, skal du kontakte din sundhedsprofessionel.

Dehydrering/underernæring: blodtryk niveauer afhænger af mad og vand til korrekt regulere. Sørg for du drikke mindst otte glas vand hver dag og spiser en sund kost. Visit http://www.mypyramid.gov for healthy diet guidelines.

Rødbedejuice

Denne naturlige stof er kendt for at forbedre problemer med lavt blodtryk. Drikke en kop af rødbedejuice to gange dagligt og forbedring kunne blive bemærket inden for en uge.

Vitaminer og næringsstoffer

Protein, vitamin C og alle B-vitaminer er også nyttigt at normalisere lavt blodtryk. Forbruge anbefalede kvoter af magert oksekød, citrusfrugter og en række grøntsager at være sikker på, at din kost består af de næringsstoffer, der kunne være mest gavnligt at regulere blodtrykket.

Salt

Følgende metode bør anvendes med forsigtighed. Salt har vist sig at øge blodtrykket niveauer betydeligt, og salt fødevarer kan hjælpe hypotension. Tag ikke dette som en fribillet til at spise så meget salt som du ønsker, dog. Hvis udnytter dette middel, langsomt og gradvist øge salt indtagelse og overvåge blodtryk ofte, dagligt hvis det er muligt. Salt er en nødvendig næringsstof, men det kan være farligt i store mængder. Konsultere din læge, før man indlader sig på et øget salt kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com