Naturlægemidler for dårlig blodcirkulation i fødder

05/05/2011 by admin

Dårlig fod omløb kan være smertefuldt, bedøvende og kan afbryde dit daglige liv. Ved at gennemføre naturlige retsmidler, kan du behandle din stakkels fod omløb uden et væld af dyrt ture til lægen. Naturmedicin er ofte mere gavnligt for din krop end kemikalier og lægemidler.

Ginkgo biloba

Ifølge American Family Physician 1999-udgaven, ginkgo biloba er et af naturens mest naturlige healere og kan findes i de fleste helsekostforretninger. Pas på bestilling denne urt online--nogle e-handelsvirksomheder kan ikke være ærlige omkring de naturlige kvaliteter af deres produkter. Ginkgo biloba har været anvendt i tusinder af år til behandling af dårligt blodomløb. Det hjælper tynd blodet, hvorved blodpropper samtidig forbedre samlede omsætning. Det er en stærk urt, der ikke bør blandes med receptpligtig medicin uden godkendelse fra en læge.

Hvidløg

Hvidløg kan indarbejdes i din kost for at afværge sygdomme og lidelser. Hvidløg naturligt sænker blodtrykket og er særdeles effektivt med personer, der lider af sukkersyge. Det er en antiseptisk og kan hjælpe med at sænke blood sugar, men det er også til gavn for dit kredsløbssygdomme og kan sænke blodets kolesterol og blodtryk samt.

Bær

Tjørn bær er kendt for sine fordele til kredsløbssygdomme. Der er mere end 1.000 arter af tjørn, typisk benævnt buske eller træer. Tager tjørn bær internt i lange perioder kan gavne kredsløbssygdomme. Kombinere tjørn bær med hvidløg, er cayenne og ginkgo biloba en effektiv behandling for kredsløbssygdomme, nulstilling på problemer med fødder og ankler.

Blåbær (eller huckleberry) bruges også til naturligvis behandle kredsløbsproblemer. Det er typisk findes i skoven, men kan sommetider findes i områder nær skove. Ud over at hjælpe behandle kredsløbsproblemer, kan blåbær være gavnlig i behandling af mange øje spørgsmål. Det blev givet til britiske piloter, der fløj nat missioner under anden verdenskrig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com