Sundhedsmæssige anvendelser for Borax

05/10/2011 by admin

Sundhedsmæssige anvendelser for Borax

Borax har ry strækker sig tilbage mere end 200 år blandt læger og homoeopaths for sine anti-inflammatoriske virkninger på både interne og eksterne dele af kroppen. Borax er ordineret for at supplere boron kost mangler, der medfører invaliderende betingelser, der er vejledende for kronisk sygdom. Boron mangler kan tilskrives faldende hormonproduktion, unormal calcium optagelse, magnesium destabilisering og gær og mikrobe overgrows. Når disse mangler er normaliseret, kan mange symptomer på sygdom afhjælpes.

Livmoderen betændelse

Læger i de 19 og 20 århundreder anbefales, at kvinder lider af livmoderen betændelse blød i lunkent badevandet med borax to gange om dagen. Hvis kvinder vises voldsom, æg-hvid-lignende udtømning og leucorrhea, de fik at vide at douche med lunkent vand løsning tre til fire gange om dagen og borax. Andre symptomer, der kan afhjælpes af borax og vand eksponering er stærkt størknet menstruation, smerter ved samleje, blod-stribet udflåd, smertefuld menstruation, abdominal udspilning og falske tegn på graviditet.

Erektil dysfunktion

Det er blevet rapporteret, at en fjerdedel af en tsk borax tilføjet til en kvart af drikkevand nippede i løbet af en dag, mens tage magnesium kosttilskud kan tilbageføre mandlige impotens. Dette kan tilskrives mange effekter af borax på den menneskelige krop. Borax stabiliserer calcium og magnesium i blodet. Det stimulerer hormonproduktionen. Giftige stater hyper fluor ophobning, interne svampevækst og farlige mikrobe produktion er normaliseret borax forbrug. Borax er endelig blevet tilskrevet kvindelige libido ekstraudstyr så godt.

Gigt

Under 1960s naturopatisk læge eksperimenteret Rex Newnham selv med borax indtagelse at supplere en boron mangel i sin kost. Han opdagede, at inflammation og fælles stivhed led han var lettet efter at tage 30 mg borax to gange pr. dag i tre uger. Derudover varede lindring i et helt år før han var nødt til at genoptage regime. Borax styrer amøbe, der tilskrives leddegigt. Boron-berigede mundskyllevand behandle pyorrhea, gigt i tænder og tandkød. Spondylitis, gigt i rygsøjlen, Stadigs sygdom, juvenil arthritis, gigt, urinsyre oprustning og osteoporose er alle lydhøre over for borax kosttilskud.

Huden ældning afskrækkende

Borax kan føjes til hud fugtighedscreme for at afværge tab af fugt og elasticitet, der ledsager den naturlige ældningsproces. Specifikt, borax blødgør vandet og holder olie fra skiller fra vandet anvendes i fugtgivende hudpleje cremer. En simpel kolde fløde opskrift indeholder borax opløst i vand, olivenolie og bivoks.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com