Aktivt kul til Staph infektioner

04/16/2011 by admin

Aktivt kul til Staph infektioner

Staph infektioner er normalt forårsaget af bakterier Staphylococcus aureus. Når den kommer ind i blodbanen, kan staph forårsage infektioner af tarme, urinveje, lunger, hjerte og huden. Resultaterne kan være mindre eller mere komplekse, selv fører til døden. Aktivt kul kan anvendes til at absorbere bakterie, der forårsager sådanne skader i kroppen.

Hvad er aktivt kul?

Aktivt kul er en lugtfri, farveløs, smagløs enzym fremstillet af carbon. Behandles med ilt til at åbne sine porer, er aktivt kul naturligvis absorberende til forskellige giftstoffer og bakterier. Anses for at være den mest effektive enkelt agent tilgængelige i overensstemmelse med eMedicineHealth, er denne kraftig enzym anslået til at reducere absorptionen af giftige stoffer op til 60 procent.

Hvad er Staph?

Staphylococcus aureus, eller staph, er bakterier, der kan invadere kroppen på grund af et svækket immunsystem, et snit i huden, madforgiftning, eller tampon brug. En staph infektion opstår overalt i kroppen på alle alderstrin. Typisk hudinfektioner omfatter folliculitis, bylder, børnesår og styes. Staph infektioner kan også resultere i bihulebetændelse eller øre infektioner. Mere alvorlige resultater omfatter toxic shock syndrom, og infektioner af knogler og hjerte ventiler. Staphylococcus aureus kan også forårsage bumser, madforgiftning, diarré, cellulitis, bylder, meningitis og pneumoni.

Sådan fungerer det

Når kroppen er truet af giftige bakterier eller parasitter, forhindrer aktivt kul staph i at vokse ved at absorbere de skadelige stoffer inde i mave-tarmkanalen. Kroppen fordøje ikke aktivt kul, gør det muligt at være effektive til at reducere toksiske egenskaber før blive elimineret gennem tarmen. Denne proces kaldes adsorption, ikke at forveksle med absorption.

Overvejelser

Aktivt kul bør tages under vejledning af en læge. Kun en læge kan regulere korrekt dosering, bestemme bivirkninger med medicin og skærm i blodet, symptomer på smerter og bivirkninger. Du bør ikke tage aktiveret kul, hvis du har en tarmobstruktion.

Forebyggelse

Staph er smitsom og typisk videre fra person til person. Kan leve på overflader, staph er også overført til bordplader, tøj, dræn og andre objekter. Praksis ordentlig hånd vask, især når du arbejder med mad. God hygiejne og sanitære forhold er lige så vigtigt i forebyggelsen af staph. Personer, der deler fælles rum såsom sovesale eller omklædningsrum er større risiko for infektion. Deling af håndklæder og andre personlige genstande frarådes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com