Hvordan at komme Over en kold hurtigere

04/16/2011 by admin

Hvordan at komme Over en kold hurtigere

En kold og symptomer forbundet med en kold, kan stoppe dig i dine spor enhver tid af året. En tilstoppet, løbende næse, ondt i halsen, hoste, nysen og hovedpine alle angiver du har fanget en kold. En kold er let fanget; en person lider af en kold kan overføre det til en anden person ved at ryste hans hånd eller nysen i hans nærvær. Rørende kontaminerede elementer kan også resultere i overførsel af en kold. At vide hvad man skal gøre, når du har fanget en kold hjælper dig inddrive hurtigere.

Instruktioner

• Tag en zink supplement som almindelig forkølelse symptomer, såsom ondt i halsen og løbende næse, opstår. Ifølge Web MD reducerer zink tages inden for 24 timer efter kvalme længden af din forkølelse med ca en dag.

• Hvile kroppen, så det kan fokusere på bekæmpelse af virussen. Kæmper en kold virus kræver en masse energi. Stedet for at bruge din energi ved at være aktiv, hvile kroppen så energien kan bruges til at bekæmpe din kolde. Mangel på søvn kan forværre din tilstand.

• Spiser kyllingesuppe, fordi den varme væske er beroligende og hjælper kroppen bekæmpe kulden. Hønsekødssuppe indeholder Ifølge CNN, neutrofiler, der stopper udgivelsen af bakterier stimuleret af kold virus.

• Tage et dagligt C-vitamin tilskud. Ifølge Mayo Clinic afkorter en daglig dosis af vitamin C, taget før igangsættelsen af et koldt, længden af forkølelsessymptomer.

Tips & advarsler

  • Bruge over-the-counter koldt medicin til bekæmpelse af forkølelsessymptomer. Disse medikamenter kan ikke fremskynde din opsving, men de gør du føler dig bedre, så du kan fokusere på bekæmpelse af kulden.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com