Bipolar stemning lidelse Type 1

06/02/2011 by admin

Mennesker med bipolar stemning lidelse type jeg har den klassiske version af denne mentale tilstand, opleve anfald af Mani, som de fleste mennesker forbinder med bipolar lidelse, selv om de ikke måske opleve depression så alvorligt som det opleves af folk med andre bipolar typer. Der er mange måder at behandle bipolar lidelse og få stemninger på en mere køl.

Definition

Bipolar lidelse er en psykisk tilstand, der forårsager dramatiske ændringer i humør, fra ekstreme højder til ekstreme nedture. Disse humørsvingninger ikke kun ups and downs; de kan blande sig med en persons evne til at fungere.

Symptomer

Højder af bipolar lidelse kaldes mani; symptomer omfatter stor lykke eller irritabilitet, manglende fokus, manglende evne til at sove, overanstrengelse, følelser af invulnerability og risikobetonet adfærd såsom overdreven gambling eller seksuel aktivitet. Symptomer på nedture omfatter manglende interesse i aktiviteter, sorg eller tom følelser, tab af energi, manglende koncentration og irritabilitet.

Type I

Bipolar lidelse type jeg er forskellig fra andre typer af tilstand, såsom bipolar lidelse type II og cyclothemia, idet det forårsager altfavnende maniske episoder.

Årsager

Ingen kender specifikke årsager til bipolar lidelse type, men forskerne spekulere, at der er en genetisk årsag eller at mennesker med bipolar lidelse har ændringer i hjernens struktur, der forårsager deres følelser at cykle dramatisk.

Behandling

Bipolar lidelse type jeg ikke kan blive helbredt, men stemningsstabiliserende medicin kan hjælpe. Atypiske antipsykotiske medicin og antidepressiva kan bruges i nogle tilfælde, og terapi kan give støtte og forståelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com