Hvad man skal gøre for ubehag fra Spider & åreknuder i benene?

05/16/2011 by admin

Åreknuder og karsprængninger dannes når en ventil i venen stopper i orden ordentligt, forårsager blod at pool i venen snarere end vender tilbage til hjertet. Alvorlige helbredsmæssige komplikationer som følge af åreknuder er sjældne, men nogle mennesker vil opleve ubehag i form af ømhed og smerter, brændende, dunkende, hævelse og kløe i de berørte ben.

Behandling i hjemmet

Næsten enhver aktivitet, der vil hjælpe med at forbedre din blodcirkulation kan lindre smerten af åreknuder. Prøv iført et par kompressionsstrømper hele dagen før forfølger mere invasive behandlinger. Disse strømper er tilgængelige i mange stilarter og farver til at matche dine eksisterende garderobe, og de er designet til at støt presse dit ben, at tillade blodet at flyde mere effektivt. Husk, at mens kompressionsstrømper bør passe stramt, de skal ikke være så stram, at de forårsager smerte, når du bærer dem. Du skal bruge en større størrelse, hvis dine strømper forårsager smerte.

Vigtigheden af motion og en sund kost kan ikke blive overset, når behandling af åreknuder. Overskydende vægt lægger yderligere pres på venerne og kan øge dit ubehag. Prøv at følge en sund kost ved at drikke masser af vand og spise høj-fiber fødevarer. Begrænse mængden af salt, du bruger, som natrium kan få dig til at bevare vand og øge dit ubehag. Trænings behøver ikke at omfatte kraftig aktivitet for at være effektiv. Gå vil bidrage til at forbedre blodcirkulationen og brænde kalorier, og er sikker øvelse for de fleste mennesker. Tal med din læge om sikker fysiske aktiviteter til dit personlige konditionsniveau.

Medicinsk behandling

Hvis hjem behandlinger ikke er effektive, kan åreknuder behandles af din læge. Alle behandlingsmuligheder for at fjerne åreknuder er udført på en ambulant og mange af dem er noninvasive.

Scleroserende er den mest almindelige behandling for spider og åreknuder, ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services. Denne behandling udføres ved at indsprøjte en løsning direkte ind i ulovlige vene. Løsningen forårsager vene vægge til at nedbryde og forsegle lukket.

Laserkirurgi udføres ved at indsætte en lille kateter i venen. Laser energi er derefter sendt gennem kateteret til at forsegle venen lukket.

Traditionelle kirurgi er normalt kun foretages på meget store åreknuder. Det drejer sig om at gøre små snit i benet i toppen og bunden af venen, så det kan fjernes helt fra kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com