Hvor ofte bør du Nasal overrisle?

05/06/2010 by admin

Nasal kunstvanding hjælper slippe næsehulen af bakterier og slim, reducerer inflammation af nasal væv og reducerer tørhed. Processen udføres ved hjælp af en neti pot fyldt med en saltvand løsning, der er hældt fra en næse ud den anden. Mens der er mange store fordele at næseskylning er der nogle tilfælde, hvor det anbefales ikke at overrisle næsen.

Bivirkninger

Der er generelt ingen kendte bivirkninger forbundet med nasal kunstvanding som de eneste ingredienser til processen er vand og ikke-iodized bordsalt.

Advarsel

Som næseskylning udrydder næsehulen af visse bakterier, ændrer det miljøet i næse og bihuler. I virkeligheden, det gør næsehulen og bihulerne mere modtagelige for væksten af vand-voksende bakterier såsom Pseudomonas. Nasal kunstvanding er således ikke hensigtsmæssigt når lider af akut bihulebetændelse, da det kunne tilskynde til spredning af infektion til øjne, hals eller hele bihuler.

Tidsramme

Når der ikke lider af akut bihulebetændelse, er nasal kunstvanding passende skal udføres to til tre gange om dagen. For eksempel for dem, der lider af allergier, nasal kunstvanding kan hjælpe med at rydde den nasale passager af opsamlet støv og pollen, i hvilket tilfælde en gang om morgenen og en gang i aften ville hjælpe i vejrtrækning klart.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com