Toenail svamp behandling & retsmidler

02/25/2011 by admin

Der er mange metoder man kan forsøge at overvinde en toenail svampeinfektion. De spænder fra over-the-counter medicin og at-home retsmidler til recept orale og topiske behandling. Forebyggelse af en infektion i første omgang er den bedste behandlingsmulighed, men når en opstår, brug de følgende tip til nyttiggørelse.

Risikofaktorer For Toenail svamp

Nogle, der får en svamp under deres tånegle har gået barfodet på en bakterier lastet overflade. Dette kunne være på en offentlig pool, brusebad facilitet på et fitnesscenter, en sauna eller spabad område. Ældre, personer med dårligt blodomløb, diabetikere, og alle med en kompromitteret immunsystem er en høj risiko for at få en infektion under deres toenail. De mest udsatte befolkning er dog atleter. De har en større mulighed for søm traumer fra deres aktiviteter. Dette, kombineret med svedige fødder, skaber en perfekt avl området for en svampeinfektion.

Receptpligtig medicin

Den mest effektive måde at slippe af med en toenail svamp er til at tage en mundtlig anti-svampe medicin. Dette vil behandle problemet indefra og ud. Itraconazol og Lamisil er den mest almindelige og skal tages én gang dagligt i tre måneder. Bivirkningerne omfatter hovedpine, kvalme, diarré, opkastning, og svimmelhed. Nogle topikale medikamenter, der kan hjælpe, men er ikke så effektive som mundtlige meds, omfatter Penlac, Carmol 40 og Keralac Nail Gel. En brændende fornemmelse omkring neglen er en bivirkning, følte sig mindre end 2% af dem, der bruger disse behandlinger.

OTC & hjem retsmidler

Receptpligtig medicin er meget dyre og afhængig af sværhedsgraden af svampen, unødvendige for recovery. Først bør du prøve nogle over-the-counter og at-home behandlinger før at tage mere drastiske foranstaltninger. Disse kan omfatte blegemiddel, Vapo Rub, Epsom salte og tea tree olie som Aktuel løsninger. Disse skal gøres dagligt og hudirritation kan være en bivirkning. Brug en vatpind eller svamp til at gælde for berørte område og tillade tå at blive udsat for luft i mindst 30 minutter. Også, iblødsætning tæer i Epsom salte for 20 minutter dagligt kan hjælpe. Prøv at bruge disse metoder for omkring to uger. Hvis der ikke er nogen forbedring eller svampen bliver værre, er det tid til at se en læge og bruge mere aggressive behandlingsmuligheder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com