Lomme kniv sikkerhedstip

01/26/2011 by admin

Lomme kniv sikkerhedstip

Lomme knive bruges i den store udendørs. Aktiviteter såsom camping, fiskeri og jagt kræver brug af en lommekniv. Lomme knive dateres tilbage til det første århundrede E.kr. Romerne brugte hvad end var kendt som folde knive. I 2010 lomme knive er båret af outdoorsmen og byen folkemusik både som de har moderniseret i mere end bare en kniv men en multi-use lomme værktøj.

Pleje

Caring nemlig en lommekniv kan synes simpelt og ikke meget risikable; men ulykker kan ske. For at forhindre ulykker, når rengøring din lommekniv, sikre du tørre fra bunden til spidsen af bladet. Sørg også for, at klingen ikke vender kroppen. Bruge en tyk klud til at undgå nedskæringer og skrammer i tilfælde af en utilsigtet græsser af bladet.

Brug

Brug en lommekniv sikkert er for det meste sunde fornuft. Husk at altid skæres væk fra kroppen. Også, Sørg for det område, hvor du er gennemskæring er gratis fra distraktion og andre mennesker kan ved et uheld får skåret eller forårsage du at miste fokus på snittet. Når du er med din kniv forsigtigt fold eller erstatte tilbage på sin plads.

Produktsikkerhed i almindelighed

Generelle sikkerhedsforanstaltninger skal træffes, når du bruger lomme knive eller skarpe genstande i almindelighed. For eksempel, hvis din kniv falder ikke forsøge at fange den "skridt væk indtil det er ude af bevægelse. Aldrig smide, kaste eller fange en kniv. Endelig, hvis du skal slibe kniven, gøre så kun på en whetstone i en 30 graders vinkel.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com