Retningslinjer for at spise sundt

02/12/2011 by admin

Retningslinjer for at spise sundt

Kosten retningslinjer for amerikanerne levere videnskabeligt formuleret rådgivning på daglige fødeindtagelse for at opretholde sundhed. Madpyramiden viser disse retningslinjer med hensyn til antallet af portioner af hver af de fødevaregrupper, der skulle spises hver dag.

Korn

En sund kost bør omfatte seks til 11 portioner af brød, korn, ris og pasta hver dag. Mindst halvdelen af portioner skal være i form af fuldkorn, der giver fiber.

Frugter og grøntsager

Optage tre til fem vegetabilske portioner og to til fire frugt portioner pr. dag. Spise en række frugter og grøntsager er den bedste måde at sikre, at du ikke går glip af nogen næringsstoffer.

Kød og mejeriprodukter

To til tre portioner om dagen fra både kød og mejeriprodukter grupper anbefales at få en tilstrækkelig mængde af protein og kalcium. Indstillingerne fra disse grupper omfatter mælk, yoghurt og ost eller magert kød, fjerkræ og fisk. Æg, bønner og nødder også give protein.

Begrænset indtag

En ordentlig kost bør være fedtfattig, natrium og tilsat sukker. USDA kosten retningslinjer foreslår fedt kalorier gør op mere end 20 procent til 30 procent af samlede daglige kalorier, og anbefale begrænse natrium indtag til 2400 mg eller derunder pr. dag. Tilsat sukkerindtag bør begrænses til mellem 100 og 150 kalorier om dagen - svarer til 6 til 9 tsk.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com