Ubesvarede spørgsmål om Alzheimers sygdom

12/10/2014 by admin

November er nationale Alzheimers sygdom Awareness måned. For at kaste lys på betingelsen, har Alzheimer's Association udarbejdet to nye ressourcer til mere end 5 millioner amerikanere lever med sygdommen og deres 10 millioner familiens pårørende. Men trods de mange midler og forskning på vej til at studere tilstanden, mange ubesvarede spørgsmål stadig eksisterer om Alzheimers sygdom.

Beskrivelse af Alzheimers

Alzheimers sygdom er en form for demens forårsaget af degeneration af raske hjernevæv og medførende svær hukommelsestab og faldende mentale funktioner. Ifølge Alzheimer's Association er sygdommen syvende-førende dødsårsag i USA. Ud over hukommelsestab omfatter symptomer på sygdommen desorientering, personlighedsændringer og problemer med abstrakt tænkning og verbale færdigheder såvel som udfører, hvad kan have på et tidspunkt været simple opgaver, ifølge Mayo Clinic.

Kur mod Alzheimers

Et stillede almindeligt spørgsmål om Alzheimers sygdom er, om der er nogen kur mod tilstanden. Der er i øjeblikket ingen kur, selv om der er behandlinger, der kan forbedre livskvaliteten for nogle patienter med sygdommen. Ifølge Mayo Clinic synes cholinesterasehæmmere og memantin at bremse nedgangen i mentale faciliteter i patienter. Forskellige stoffer ville blive ordineret afhængigt af fase af sygdommen.

Årsagerne til Alzheimers

Et andet spørgsmål ofte stillede er hvad er årsagen til Alzheimers sygdom. Ifølge Mayo Clinic, selv om den medicinske samfund mener, at betingelsen kan være forårsaget af en kombination af livsstil og genetiske faktorer, synes der ikke at være nogen årsag til betingelsen. Som Alzheimer's Association påpeger, har den medicinske samfund endnu til at fastslå en grund til hvorfor hjerneceller i Alzheimers patienter mislykkes. Derudover afgør ingen én test, om en patient har sygdommen, hvilket gør det endnu mere vanskeligt for forskerne at finde ud af den nøjagtige årsag. Selvom lægerne er i stand til at diagnosticere Alzheimers i patienter 90 procent af tiden, kan sygdommen kun diagnosticeres med 100% nøjagtighed efter patientens død, når en scanning fremhæver plaques i hjernen.

Amyloid Plaques

En anden ubesvarede spørgsmål vedrørende Alzheimers sygdom er, hvorvidt og hvordan amyloids skader neuroner i hjernen hos patienter med sygdommen. Forskere på masse generelle Institut for neurodegenerativ sygdom studeret hvordan indbetalinger svarer til den amyloid oprustning i hjernen hos mus, at opdage at de vokser i et stabilt tempo og at de kan vise sig nyttige til at bestemme effektiviteten af disse behandlinger menes at hæmme væksten af plak i hjernen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com