Typer af kropsdele

02/22/2011 by admin

Typer af kropsdele

Den menneskelige krop er en kompliceret organisme, som forskere fortsat at gøre nye opdagelser. For at fungere ordentligt, er kroppen afhængig af forskellige dele til at arbejde sammen for at udføre forskellige opgaver. Muskler, knogler og indre organer er tre hovedgrupper af kropsdele.

Muskler

Der er over 600 muskler i den menneskelige krop, der udgør ca. halvdelen af kropsvægten. Deres væsentligste funktion er at holde dig flytte. Den største musklen er gluteus maximus (placeret i bageste), og de mindste er stapedius muskel i mellemøret. De fleste muskler arbejder i par eller grupper. For eksempel, er hamstrings faktisk består af tre muskler på bagsiden af låret. Sammen, hjælpe disse muskler dig køre, gå og hoppe. Mens de fleste af dine bevægelser er frivillig, er ufrivillig muskler i stand til at arbejde uden vores bevidst indsats. I hjertemuskulaturen er et eksempel på en ufrivillig muskler; det autonome nervesystem styrer det for dig. Musklerne styrke når vi underkaste dem sædvanlige træning og motion rutiner. Vær opmærksom på at dette væv kan stamme eller rive hvis overbebyrdet eller misbrugt.

Knogler

Knoglerne giver kroppen med struktur og beskytter de fine indre organer. For eksempel, uden kranieknogler, din hjerne ville være forsvarsløse mod hårde slag, og uden brystkasse, dine lunger og hjerte vil blive udsat. En baby har omkring 350 knogler, men nogle knogler smelter sammen med alder. Ved tid, har barnet nået voksenalderen, det samlede antal knogler dråber til 206. Lårbenet, beliggende i regionen låret er den længste knogle. Stigbøjlen, i øret, er den mindste. Knogler er hård, men kan stadig forekomme revner og pauser. Knogler er i stand til at vækst og reparere, fordi de er sammensat af levende celler.

Indre organer

De indre organer er under de muskel- og knoglelidelser systemer. Der er 22 af disse organer, og hver enkelt har en række specifikke opgaver at udføre. For eksempel, blandt deres mange pligter, leveren producerer hormoner og aids i afgifte kroppen, nyrerne filtrerer blodet og regulerer blodtryk og urin blærer aids i bortskaffelse af affald. Som er tilfældet med hjertemuskulaturen i hjertet, er disse organer kontrolleret af glatte, ufrivillig muskler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com