Sådan ændres indstillinger for kliniske BiPAP

03/01/2011 by admin

Sådan ændres indstillinger for kliniske BiPAP

Hvis din læge har ordineret en datakommunikationsenheder positiv luftvejs tryk (BiPAP) maskine, er det meget vigtigt at forstå formålet med maskinen og at orientere dig om indstillingerne. BiPAP maskine giver ilt og respiratorisk støtte at give mulighed for lettere vejrtrækning. Hvis BiPAP-indstillingerne ikke er korrekte, eller hvis maskinen ikke anvendes korrekt, kan din tilstand forværres. Baseret på dine specifikke behov, vil din læge ordinere visse funktioner for din BiPAP maskine.

Instruktioner

• Forøg eller Formindsk indstillingen varme på BiPAP maskinen for at justere luftfugter. Sikre, at maskinen er sluttet til en strømforsyning, men hverken i på eller off position, når der foretages justeringer. Trykke på knappen heat til at ændre indstillingen.

• Tryk på knappen venstre eller højre for brugeren at navigere til flex-skærmen. Trykke på knappen heat til at øge tid, flex eller trykke på knappen rampe til at reducere tid, flex. Flex-indstillingen øger eller nedsætter mængden af luft tryk flow når du udånder.

• Skift stigningstid ved at trykke på knappen venstre eller højre for brugeren at rulle til skærmbilledet rampe.

• Tryk på knappen heat til at øge antallet og knappen rampe til at reducere antallet. Anledning tid spænder fra 1 til hurtigste stigningstiden til 6 for den langsomste stigningstid. Indstillingen anledning regulerer mængden af tid, det tager maskine til at skifte fra EPAP (udånding) til IPAP (indånding). Denne skærm vises kun, hvis din læge har ordineret stigningstid.

• Naviger til rampe pres skærm ved at trykke på knappen venstre eller højre for brugeren. Brug knappen varme til at øge rampe pres og knappen rampe til at formindske rampe trykket. Indstillingen rampe pres starter BiPAP maskinen på en lavere indstilling og øges langsomt til en højere indstilling og giver mulighed for mere komfort i de indledende faser af søvn. Denne indstilling vises kun, hvis din læge har ordineret rampe pres.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com