Hvordan til at identificere symptomer på halsbetændelse

05/19/2013 by admin

STREP hals er en betingelse for infektion af halsen, forårsaget af bakterier-gruppen en streptococcus (GAS). Hals og tonsiller er berørt i denne infektion, som findes oftest hos små børn, men opleves ofte af voksne samt. Meget smitsom, bakterier spredes ved direkte kontakt eller ved at spille med andre inficerede børn eller legetøj. Forårsaget af streptococcus bakterier, smitter strep hals børn gennem luftbårne transport af bakterier eller bakterier på objekter som legetøj, tøj og hænder. Risikoen for infektion øges, hvis andre familiemedlemmer har været diagnosticeret med halsbetændelse. Denne type af bakterier infektion er den mest almindelige for denne gruppe og type, og kan også føre til hud infektioner eller andre sundhedsmæssige problemer. Lære at identificere symptomer på halsbetændelse kan hjælpe med at forhindre dens spredning til andre, især i skole eller daginstitution miljøer.

Instruktioner

• Være opmærksom på ethvert barn eller voksen klager over pludselige hals smerter, ondt i halsen eller smerter der synes at forværres ved synkning. Dette er en af de klassiske tegn på en bakteriel infektion i området hals eller tonsil.

• Tage temperaturen på personen, der klager over halsbetændelse. Ofte, vil en bakteriel infektion også udløse en feber som kroppens immunsystem spark i at bekæmpe den.

• Lytte til klager over hovedpine eller generelle følelse af sygdom. Ofte, strep hals medfører også nogle kvalme og opkastning, som kan efterligne en forkølelse eller influenza virus. For at være på den sikre side, skal du planlægge et besøg til dit barn eller andre elskede med en familie læge at afgøre en sag og mulige behandlinger.

• Mærk halsen. Nogle gange, hævede kirtler kan mærkes i området halsen lige under bunden af kæben, på en eller begge sider af forreste del af halsen. Dette er, hvor lymfeknuder og kirtler er beliggende i halsen. Med infektion, vil de ofte være hævede og meget let at føle.

• Kig inde i din hals eller inde i halsen på dit barn. I tilfælde af strep infektion vises bagsiden af halsen lyse rødt. En læge kan muligvis endda spot mandlerne med hvide pletter på dem, som betyder tilstedeværelsen af pus.

Tips & advarsler

  • Husk på at en halsbetændelse og ledsagende symptomer kan være et tilfælde af en virusinfektion eller allergi. En hals kultur vil være nødvendige for at kunne tilbyde en diagnose af strep infektion.
  • Venstre ubehandlet, kan et tilfælde af halsbetændelse føre til komplikationer såsom øreinfektioner eller bihulebetændelse. Ikke straks behandling hvis du observere tegn på halsbetændelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com