Kroniske Sinus overbelastning selvhjælp

08/17/2013 by admin

Bihuler er så følsomme. Og kroniske sinus overbelastning kan virkelig sætte en dæmper på livet. Ikke alene kan overbelastet bihuler forårsage smerte og hovedpine, kan de røve dig af en af de mest under-værdsat sanser, lugtesansen. Der er nogle ting du kan gøre, men for at hjælpe dig at overvinde kroniske sinus overbelastning.

Blæse din næse

Det kan synes som en endeløs opgave, men blæse din næse er kroppens måde at rydde ud bakterier og bakterier fra sinus hulrum. Slim fungerer som et flydende piberenser, udfører alle former for modbydelige lille vira og bakterier. Hvis område lige under næsen bliver øm, kort sagt nogle vaseline eller fugtighedscreme på det så ofte som nødvendigt for at du kan holde på blæser. En lille advarsel: blæse forsigtigt og gennem det ene næsebor ad gangen. Blæse din næse for kraftigt kan sende forurenende stoffer gennem dit eustakiske rør og forårsage infektion i øret.

Hjemmelavet Nasal vask

En nasal vask kan enten være et hjemmelavet saltvandsopløsning gjort eller bare nogle varmt vand skudt i næsen og derefter blæst ud. To til tre dråber pr. passage bør gøre tricket. Den nemmeste måde at få vandet deroppe er gennem en pipette. Hvis du ikke har en dråbetæller kan du få næsten de samme produktivitet fra et varmt brusebad. Vand op i næsen vil hjælpe blødgøre tørrede slim. Derefter, kan du sætte din avanceret næse-blæser evner på prøve. Forsøge at tilslutte det ene næsebor og blæser ud den anden indtil overbelastningen er lettet, derefter skifte næsebor. For at gøre en saltvand nasal vask, tilføje en halv teskefuld tabel salt eller havsalt til 8 ounce af varmt vand og rør indtil opløst.

Neti Pot

Nasal kunstvanding har været standardpraksis i Indien i tusinder af år. Neti pot er det subkontinent bidrag til ren og ordentligt vasket bihuler. Igen, praksis kan gøres med simple varmt vand, eller du kan bruge saltopløsning beskrevet ovenfor. En neti pot ser lidt ligesom en lille tekande, kun med en længere tud. Slutningen af tuden er placeret inde i næsebor, puljen tippes og vand strømme op og gennem den nasale passager.

Fugt

Brusere er en af de måder, du kan fugter kroppen i løbet af dagen. Hvis du bor i et tørt klima, kan du prøve at bruge en cool-tåge luftfugter for at holde luften i huset, og din nasal passager, fugtig. Du skal også være sikker og drikke masser af væske i løbet af dagen. Vand er fantastisk til hydrering og hjælper med at rense kroppen af bakterier og bakterier gennem nyrerne.

Over-the-Counter overbelastning Relievers

Der er næsten en million, og en over-the-counter overbelastning retsmidler til rådighed uden recept. Pseudoephedrin, phenylephrin og oxymetazolin kan hjælpe med de værste kroniske sinus overbelastning. Disse retsmidler kan kun dømmes, i tilfælde af at en nasal vask ikke gøre tricket.

Naturlægemidler

I århundreder, har naturlægemidler været anvendt til behandling af kroniske sinus overbelastning. At sætte en spiseskefuld af kardemomme frø på en seng af gløder og indånde røgen er en gammel måde at klare bihuler. Varme væsker, som urtete, kan også hjælpe med at lindre sinus overbelastning. Tilsæt olie af eucalypus eller pebermynte til luftfugter vand eller ising en smule under næseborene til at hjælpe med at åbne den nasale passager.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com