Hvordan at lave din egen tøroffset Hand Sanitizer ud af husholdningsartikler

09/12/2013 by admin

Den aktive ingrediens i butikken købte tøroffset hånd desinfektionsmidler er alkohol. Du kan nemt kopiere hånd sanitizers derhjemme for langt mindre omkostninger og skabe dufte, at du og din familie kærlighed uden at bruge en formue. Foruden alkohol, kan de ingredienser er nødvendige for findes hos din lokale stof eller helsekost butik. Udgør et parti og sætte det i mindre beholdere, så du kan holde en i bilen, på badeværelset, på kontoret og/eller i din pung. Hånd sanitizers er stor på skovture, camping og fisketure, også.

Instruktioner

• Hæld aloe vera i en skål.

• Langsomt røre i alkohol eller troldhassel lidt ad gangen. Du ønsker ikke blandingen for at være for tynd. Det bør være sammenhæng i blødt sæt gelatine.

• Tilføje dråber æterisk olie. Når picking en olie, Sørg for at finde en, der er hud sikker. Også, hvis du bruger sanitizer på små børn, eller hvis en gravid kvinde er at bruge det, Sørg for det er en sikker olie til de aldre og graviditet. Ser for olier med antibakterielle egenskaber til at øge effekten rengøring.

Tips & advarsler

  • Bruge hånd sanitizers, når vand og sæbe ikke er tilgængelig, eller når du er syg.
  • Hånd desinfektionsmidler skal bruges sparsomt. De kan tørre ud af vores hænder, men de hjælper til at modstå bakterier. Hånd sanitizers er ikke en erstatning for håndvask.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com