Sammenligning af HMO & PPO

10/27/2010 by admin

Sammenligning af HMO & PPO

Mange arbejdsgivere tilbyder medarbejdere sundhed dækning muligheder, som kan omfatte et valg mellem en foretrukket leverandør mulighed (PPO) og en sundhed vedligeholdelse organisation (HMO) politik. Når du vælger dækning for dig og din familie, er det vigtigt at kende forskellen mellem de to typer af politikker.

Fakta

Både HMO og PPO politikker er styret sundhedspleje planer. Læger, klinikker og hospitaler indgå kontrakter med sygeforsikring luftfartsselskaber til at tilbyde tjenester til forhandlede priser for begge typer af politikker.

Funktioner

HMO planer skal du vælge en praktiserende læge (PCP) på tidspunktet for tilmelding. PCP er ansvarlige for at koordinere alle din sundhedspleje behov. PPO planer har ikke dette krav.

Funktion

Hvis det bliver nødvendigt at besøge en specialist behandling, kræver en HMO plan din PCP at henvise dig til specialist. Under en PPO plan, kan du besøge en specialist efter eget valg uden at skulle konsultere din primære læge.

Struktur

HMO planer fungere i tjenesteområder, som bestemmes af specifikke amter eller postnumre. Alle medicinske tjenesteydelser skal gengives inden for området af din HMO politik. PPO planer ikke har dækning restriktioner---dine lægelige ydelser kan gengives i ethvert område af enhver læge.

Betydning

HMO politikker har lavere månedlige præmier end PPO politikker. HMO planer har lav til ingen co-betalinger for lægernes besøg, og de har ikke selvrisikoen. PPO politikker har forskellige niveauer af selvrisikoen og co-betalinger, afhængigt af størrelse, du vælger. Planer med lavere selvrisikoen har højere præmier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com