Proton behandling for prostatakræft

06/21/2013 by admin

Proton terapi er en af de mest effektive og nøjagtige typer af strålebehandling, da det har evnen til at bare udstråle kræftform. Dette er især nyttigt i prostata cancer, som er begrænset til et lille område i sin vorden. En proton behandling kan gøre mest skade til tumoren mens ikke skader omkringliggende væv.

Definition

Protoner er en form for stråling; dog kan de kontrolleres og administreres. Dette giver mulighed for mindre områder skal behandles mere præcist.

Succes

Undersøgelser på Loma Linda University Medical Center, en af de centre, der behandler prostatakræft med proton terapi, har vist en 89 procent overlevelsesrate. Disse patienter er forblevet sygdomsfri over en 10-årig periode (Se ressourcer).

Bivirkninger

Der er ingen smerter under behandlingen. Da proton behandling gives kun til webstedet kræft, er der færre bivirkninger end med standard X-ray bestråling.

Tilgængelighed

Selvom der ikke er mange proton behandling centre i øjeblikket i USA, er der en række bygges som behandlingen bliver mere populære. Medicare, som mest forsikring transportørerne, dækker udgifter til proton behandling for prostatakræft.

Overvejelser

Proton terapi er et glimrende valg for prostatakræft behandling, da det er non-invasiv. Det kan også kombineres med kemoterapi og andre behandlinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com