Hvordan at slippe af nyresten naturligt

11/01/2010 by admin

Hvordan at slippe af nyresten naturligt

Din urin indeholder mineraler, der kan opstå i sten der spænder i størrelse fra individuelle sandkorn perler og endda bordtennis bolde. Under normale omstændigheder sikrer væske i din urin disse mineraler er også fortyndes for at hånd i hånd i sten, men det kan ændre sig hvis du ikke har drukket nok væske eller koncentrationen af disse mineraler er for høj. Forskellige mineraler skabe forskellige former for nyresten, der skal behandles ved hjælp af forskellige metoder. Selv om de fleste nyresten kan simpelthen være passeret urinvejene, skal du lægehjælp til at slippe af med dem, der ikke kan.

Se en læge

Du bør undersøges af en læge, før du beslutter dig til at videregive din nyresten naturligt fordi du ikke kan pålideligt diagnosticere nyre sten baseret på symptomer alene. Nyresten symptomer, såsom mavesmerter og blodig urin er ikke enestående for nyresten. Billedbehandling og andre medicinske tests skal derfor gennemføres for at bekræfte tilstedeværelsen af en nyresten i din urin system, så der er ingen fejl vedrørende behandling. Desuden, nogle nyresten enten kan ikke overføres gennem din urinvejene eller ikke kan gøre det uden at forårsage alvorlig skade i processen. Gå til lægen sikrer du modtage medicinsk behandling, hvis det er nødvendigt, men også kan bekræfte din evne til at sikkert passere nyresten naturligt, hvis det er dit valg.

Passerer stenen

Når din læge bekræfter du kan sikkert passerer din nyre sten uden medicin eller lægehjælp, kan du gå om at forberede til at udholde smerten og fremskynde processen så meget som muligt. Selv om der er en påstand om, at citroner og andre citrusfrugter kan hjælpe med at bryde op nyresten mens stadig i urin stilken, denne påstand er uprøvet og ville sandsynligvis ikke arbejde som beskrevet undtagen i tilfælde hvor nyresten er lavet af calcium.

Fremskynde Passage

Fremskynde processen for passerer nyre sten. betyder blot fremskynde den hastighed, hvormed du tisse. Mayo Clinic anbefaler, at du begynder at drikke mere vand, hvis du forsøger at passere en nyresten så at din urin vises klart eller for det meste klar. Ikke alene kan dette fremskynde hastigheden hvormed nyresten passerer, men også hjælper med at reducere yderligere formationer i fremtiden. Du kan også overveje at indtage naturlige diuretika, såsom selleri og mælkebøtte rod te, at øge urinproduktionen.

Bekæmpe symptomerne

Du kan finde naturlig smertelindring ved at spise eller ved hjælp af en række almindeligt tilgængelige urter. Ingefær og gurkemeje besidder smertestillende og anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at sløve værst af symptomerne, uanset om de er taget som krydderier i måltider eller som ingredienser i te. Du kan også finde nogle succes, drikke te lavet af ingredienser som rosmarin og hvid pilebark. Muskel relaxers, som rosmarin, kan være nyttigt i afslappende muskler af ureter og hjælpe med at sikre nyresten passerer med minimal modstand.

Tips & advarsler

  • Den bedste måde til helt undgå nyresten er at drikke masser af vand! Folk, der drikker masser af vand må ikke få NYRESTEN!
  • Passing nyresten er smertefulde, så du kan overveje at bruge en over counter smertestillende som Ibuprofen/Tylenol eller se din læge eller en recept på smertestillende medicin.
  • Hvis du passerer stenene og se blodet i din urin er det sandsynligvis kun en lille tåre i væv fra den sten forbi, men du skal ringe til din læge, hvis han/hun mener, det kunne være noget mere.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com