Om Dental broer

06/12/2013 by admin

Dental broer er bogstavelig broer, der holder en falsk tand på plads mellem to naturlige tænder. De kan bruges til at erstatte en eller flere tænder, og er svære at skelne fra naturlige tænder. Broer er et godt alternativ til mere alvorlig dental kirurgi, men du skal forstå, præcis hvordan de virker inden du vælger en bro til at korrigere en dental tilstand.

Funktion

Broer arbejde ved bogstaveligt bygge bro mellem to tænder. De er knyttet til tænder på begge sider af den plads, hvor du mangler tænder. Generelt broer er fast inventar i din mund og kan blive børstet ligesom normale tænder.

Funktioner

En dental bridge er opbygget af to porcelænskroner, der passer over tænder på begge sider af rummet efterladt af din manglende tænder. Disse kroner og forlorne tænder mellem dem er i samme farve. Broer er normalt cementerede på plads af fast fastsættelse kroner til de tilstødende tænder.

Fordele

En dental bridge har nogle store fordele over delproteser, som forveksles ofte med broer. Dental broer kan hjælpe med at forebygge tandkødssygdomme og rette nogle bide spørgsmål. De kan endda forbedre dine indlæg hvis du har en hindring på grund af manglende eller skæve tænder. De er også relativt hurtig at få, kræver kun to ture til tandlæge i de fleste tilfælde.

Typer

Tandbroer kommer i to hovedtyper: udkragede og Pontisk, eller fast. Udkragede bro bruges når du mangler en delvis række af tænder. Denne type af broen er fastgjort til en anden tand på kun én side af broen. Det kan bruges kun i robust områder af munden som fortænderne. Pontiske, eller faste, broer er sikret på begge sider.

Misforståelser

Mange mennesker husker ser deres bedsteforældre dukker alle eller nogle af deres tænder ud af munden for børstning. Ofte folk tror, at disse flytbare falske tænder er broer, fordi de synes at slå bro over hullerne mellem tænderne. Disse tænder er imidlertid delvis tandproteser. Broer er fast inventar i munden, hvis noget går galt med installationen.

Advarsel

Hvis du har følsomme tænder, kan så dental broer ikke være for dig. Tandbro installation kan forårsage tand følsomhed i flere uger efter behandlingen. Også, hvis du er smittet eller infektion-tilbøjelige tandkød, du skal være meget omhyggelig med at følge alle mundhygiejne krav, der ledsager din bro, eller du kan ende op med alvorlige tandkødssygdomme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com