Kombinationsbehandling for Depression & ADHD

11/14/2010 by admin

Fordi depression og ADHD kan ofte optræder sammen, kombineret behandling for både ofte. Kombineret behandling for depression og ADHD omfatter både medicin og adfærdsterapi og kan være mere effektiv end en enkelt behandling for depression eller ADHD alene.

Stimulerende og ikke-stimulerende medicin

Stimulerende medicin er almindeligt anvendt i behandling for ADHD og omfatter både methylphenidat og amfetamin. En nyere, ikke-stimulerende stof kaldet atomoxetin har også vist lovende i at kontrollere ADHD sypmtoms. Disse kan bruges i kombination med antidepressive behandlinger samt.

Antidepressiv medicin

Antidepressiv medicin medicin har vist sig for at lindre uopmærksomhed, impulsivitet og hyperaktivitet forbundet med ADHD. Disse omfatter flere klasser af narkotika, fra de tricykliske antidepressiva til SSRI (Prozac-lignende stoffer) og MAO-hæmmere (der anvendes mindre ofte på grund af bivirkninger). Antidepressiva kan bruges alene eller i kombination med ADHD-medicin og/eller adfærdsterapi.

Adfærdsterapi

Adfærdsterapi er en af de mest almindelige behandlinger fra ADHD og depression, fordi det forårsager ingen bivirkninger. Kombination behandlinger for depression og ADHD omfatter normalt adfærdsterapi fra stikning til en tidsplan og bruger organisation strategier til enkle afstresning teknikker, kognitiv terapi og selvværd terapi.

Ikke-medicinsk behandling for Depression og ADHD

Motion er også en nyttig behandling kombineret med enten medicin eller opførsel terapi til behandling af depression og ADHD, og de sundhedsmæssige fordele ved motion også bidrage til at afhjælpe sværhedsgraden af symptomer. Meditation og afslapning teknikker er andre populære ikke-medicinske behandlinger for depression og ADHD, sammen med samtaleterapi.

Kost

Kost ændringer kan også være nyttige i kombinationsbehandling til ADHD og depression. Undgå visse fødevarer og stoffer, som alkohol, raffineret sukker og koffein, og stigende indtag af fødevarer med omega-3 fedtsyrer, og B-vitaminer kan hjælpe med at administrere symptomer forbundet med depression og ADHD.

Plantelægemidler behandling af Depression og ADHD

Visse urter, som St. John's Wort og Ginkgo Biloba, er også menes at bidrage til at afhjælpe systemer af både depression og ADHD, især træthed (depression) og fokus og koncentration (ADHD). Urter kan interagere og forårsage alvorlige reaktioner når det bruges med anden medicin, så du skal tjekke med din læge først, før kombinere urte- og recept behandling.

Konklusion

Kombination behandlinger for depression og ADHD anvendes ofte, fordi de er mere effektive end enkelt behandlinger. Kombinationsbehandling betyder ikke, at medicin er nødvendig, det kan være en blanding af snak og adfærdsterapi med meditation eller enhver anden kombination af ovenstående.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com