Hvordan man kan reducere angst med medicin

11/09/2010 by admin

Nogle gange, ligegyldigt hvor hårdt du forsøger at reducere din angst af naturlige metoder, gå angsten simpelthen ikke væk. Når angst begynder at hæmme din evne til at opretholde en normal funktion, kan det være tid til at overveje at reducere angst med medicin. Det er simpelt at gøre, men skal altid være en sidste udvej, som angst medicin er generelt vanedannende.

Instruktioner

• Gøre din forskning. Der er en bred vifte af angst medicin på markedet. De mest almindeligt ordineret medicin for angst er en klasse af lægemidler kaldet benzodiazepiner. Fordi benzodiazepiner beroligende midler, fortrolig med typiske doser af disse lægemidler til at sikre, at du ikke tager for meget.

En anden klasse af lægemidler, der almindeligvis er foreskrevet for angst er SSRI antidepressiva. SSRI står for selektive Serotonin Reuptake Inhibitor. Disse lægemidler øger mængden af serotonin findes i din hjerne, forårsager en beroligende virkning, som reducerer angst. Af de to klasser af narkotika er SSRI den mindste vanedannende, selv om du aldrig skal ophøre dem hurtigt.

• Lave en aftale med din læge. De fleste læger vil ordinere angst medicin uden at henvise dig til en psykiater. Tal med din læge om hvornår du har angst. Hvis du har panikanfald kun lejlighedsvis, kan lægen give dig et benzodiazepin såsom Xanax til brug i "nødstilfælde." Hvis din angst er en dagligdags begivenhed, er det sandsynligt, at din læge vil ordinere en SSRI. Nogle læger kan ordinere en SSRI antidepressive og et benzodiazepin for maksimal reduktion af angst. Antidepressiva kan tage op til seks uger til at arbejde, selv om en artikel i Psychiatric Times af Dr. Michael A. Posternakand tyder på, at i mange tilfælde enkeltpersoner reagere meget hurtigere. Mens du venter for det antidepressive middel til at opnå maksimal effektivitet, kan en benzodiazepin hjælpe dig med at kontrollere din angst.

• Tage mængden af medicin ordineret. Med angst, kan det være fristende at tage mere end den foreskrevne mængde i din søgen efter lindring. Tager mere medicin end foreskrevet kan hurtigt føre til afhængighed, og i tilfælde af antidepressiva, vil sandsynligvis føre til større angst.

• Tage din angst medicin hver dag. Når din angst er gået væk, kan det være fristende at afbryde din medicin. I tilfælde af antidepressiva, kan dette være farligt. Du afslutter din medicin brat kan medføre seponering syndrom, som kan efterlade dig med mere angst end du havde før du begyndte angst medicin.

• Stoppe med at drikke hvis du drikker alkohol. Drikke og angst medicin må ikke blandes. Blanding alkohol med benzodiazepiner kan være dødelig. Sørg for at tjekke med din læge eller apoteket før du tager anden medicin, som selv i håndkøb medicin kan interagere med angst medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com