Hvad er årsagerne til tilsluttet kanaler?

07/30/2013 by admin

Hvad er årsagerne til tilsluttet kanaler?

Tilstoppede mælkekanaler, også benævnt tilsluttet eller blokerede mælkekanaler, opstår, når kanalerne i en kvindes bryst bliver blokeret. Hver bryst indeholder brystkirtler, eller mælk, kanalerne designet til at overføre mælk fra alveolerne, mælk-secernerende kirtler, til brystvorten. I nogle tilfælde forårsage visse betingelser disse kanaler at blive midlertidigt tilstoppet eller blokeret, hvilket kan medføre ømhed og inflammation. Typisk er er tilstoppede mælkekanaler smertefulde men ikke en alvorlig medicinsk tilstand; Hvis symptomerne opstår, bør en kvinde dog søge lægehjælp som en sikkerhedsforanstaltning.

Årsager

Flere forskellige årsager kunne medføre en tilstoppet eller blokeret mælk kanal. I nogle tilfælde er de tilstoppede kanaler et resultat af bryst overfyldning, en tilstand, der opstår, når mælken er i overforsyning på grund af en savnet eller delvis fodring. Andre mulige årsager til tilstoppede mælkekanaler er konstriktion fra en stram BH, baby lagres forkert, forkert sygepleje positionering af barnet og hele tiden anvendes pres på ét bryst af gentagne gange sove på den ene side.

Symptomer

Det tidligste tegn på en tilstoppet duct er typisk en lille klump på bryst, som kan være hårdt, bud eller ømme. I nogle tilfælde også opstår rødme nær brystvorten område på brystet. Typisk er smerte en kvinde oplever er mild og forbliver lokaliseret i brystet området. Hvis inficeret, fremlægger en tilstoppet duct tilstand med influenza-lignende symptomer som følelse ømme, febrilsk og træt.

Behandling

I de fleste tilfælde, tilstoppede kanaler er ikke alvorlige og kan være behandlelige derhjemme. Hyppige sygepleje er en nyttig måde at behandle en tilstoppet duct, som sygepleje vil tømme brystet og reducere inflammation. Varierende sygepleje stilling kan fremme heling og få masser af hvile er også et væsentligt element i recovery når der lider af en tilstoppet duct tilstand. I nogle tilfælde, kan naturlægemidler eller anti-inflammatoriske medicin være nyttigt; dog er det bedst at konsultere din læge før du tager nogen medicin eller bruger nogen naturlægemidler.

Mastitis

Mastitis er en smertefuld tilstand, som er resultatet af en infektion i brystet væv og mælken kanalerne. Ubehandlet tilstoppede mælk kanaler ofte resulterer i udviklingen af mastitis. Denne betingelse opstår på grund af den stagnerende mælk i brystet at skabe et miljø for bakterier at vokse og blomstre. Symptomerne på mastitis omfatte intens smerte, rødme, hævelse, en ømme eller revnede brystvorter og influenzalignende symptomer. I nogle tilfælde, kan mastitis føre til udviklingen af en byld i brystet. En antibiotisk behandling er nødvendig for mastitis varer mere end 24 timer. Søge lægehjælp ved det første tegn på udvikling af mastitis.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com