Sådan Sammenlign Tenuate

11/09/2013 by admin

Sådan Sammenlign Tenuate

Tenuate, som er et brand navn for diethylpropion, er en kortsigtet mulighed for medicin til behandling af fedme. Ifølge Drugs.com, virker medicinen på centralnervesystemet at sænke appetit og øge hjertefrekvens og blodtryk. En læge ordinerer medicin baseret på sundhed af patienten og kun på et kortsigtet grundlag, fordi det er potentielt vanedannende. Check priser på forskellige apoteker at finde Tenuate til en rimelig pris.

Instruktioner

• Check priser på nærliggende traditionelle apoteker. Et traditionelt apotek har gavn af at få medicin inden for samme dag, men det er potentielt en af de dyrere muligheder for medicin. Omkostningerne vil dels afhænge af prisen på den medicin, som varierer afhængigt af dosis og antallet af piller, og beløbet, der er omfattet af din personlige forsikring, hvis nogen.

• Søge online muligheder. Online-apoteker er ofte mindre dyre. Undgå apoteker online, der ikke kræver en recept, fordi Tenuate er en receptpligtig medicin. Hvis intet kommer med navnet "Tenuate" type i "diethylpropion," det generiske navn for Tenuate. Kigge efter rabatter på medicin, men være opmærksomme på den listet pris. Sammenligne prisen med priser på traditionelle apotekerne. Vær sikker på at faktor i shipping og ekspeditionsgebyrer.

• Kontakte din sygeforsikringsselskab. Spørg, hvis det vil betale et online-apotek. Aldrig antage forsikringsselskabet vil betale uden at spørge på forhånd. Hvis det vil betale, finde ud af den procentdel, vil det dække før du bestiller Tenuate online.

• Undersøg ende omkostninger. Den traditionelle apotek vil give en pris på forhånd. Et online apotek vil give en pris uden forsikring. Hvis din forsikring dækker 50 procent, er så den endelige pris halveret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com