Sådan får i en bil efter Hip kirurgi

11/05/2012 by admin

Kom ind og ud af bilen er en af de mest vanskelige og potentielt smertefulde aktiviteter for en person, der har haft en hofte udskiftning. Turen hjem fra hospitalet kan være ganske problematisk, hvis enkelt ikke kender den bedste måde at nærme sig dette dilemma. Ved hjælp af et familie medlem, ven eller hospital personale er denne akkord doable med et minimum af ubehag. At kende den rigtige måde at komme ind og ud af et køretøj, der vil tillade dig at komme hjem og derefter tilbage og frem til aftaler.

Instruktioner

• Undgå forsøger at komme ind eller ud af din bil selv. At nægte hjælp er ikke kun falske bravado, det er potentielt farlige, som du kan splitte din hofte efter en udskiftning kirurgi.

• Huske, de vigtige forholdsregler for en hofte udskiftning patient er at undgå bøjning frem mere end 90 grader, undgå at krydse benene på alle tidspunkter, aldrig rotere din kirurgisk repareres ben udad og aldrig sætter dit knæ så det er højere end din hofte. Folk ansætte almindeligvis disse bevægelser når du indtaster et køretøj, så du skal lave en koncentreret indsats for ikke at gøre dette.

• Bede nogen til at placere på bagsiden af den passagersæde i tilbagelænet stilling, som han kan. Sidde langsomt på autostolen med benene vendt ud bildøren. Har nogen placere din krykker ind på bagsædet af bilen.

• Få personen til at vejlede dig i opløfte din venstre ben, da du lå tilbage på autostolen. Fortæl personen til at støtte benet ved at holde hælen af din fod og bagsiden af din kalv. Scoot op, således at dine ben vil rydde bildøren, som personen langsomt svinger benet ind i bilen. Kontroller de gå langsomt, især hvis dit venstre ben var den kirurgen drives på. Forsøg ikke at svinge benet i under din egen magt.

• Ophold i en tilbagelænet stilling som hjælperen svinger din højre ben ind i bilen. Dette vil være et smertefuldt proposition, hvis din læge drives på din højre ben. Instruer dem i at gå langsomt, men husk at bo i en tilbagelænet stilling og så langt "op" på sædet som du kan være så benet vil nemt klare døren og svinge ind i bilen.

• Læg en pude under hovedet for komfort i løbet af turen. Bo i en tilbagelænet stilling da sidder vil bringe dig tæt på at bryde dine forholdsregler og skabe en potentielt farlig situation. Få personen til at hjælpe dig tilslutte din sikkerhedssele.

• Forlade bilen i den modsatte måde du kom ind i det. Har nogen langsomt støtter dine ben og svinger det ud, som du ophold tilbagelænet og tilbage på sædet. Have dem fjerne andet ben på samme måde, før du sidde op. Erhverve din krykker og stå langsomt som du forlader bilen.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at din læge rydder du at køre før du gør det, som typisk opstår omkring en måned efter en hip kirurgi, der har ingen komplikationer.
  • Bo ud af sportsvogne og dem med lave bucket sæder som dette vil give dig problemer, når du forsøger at få op, der kræver dig at bøje mere end dine forholdsregler tillader.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com