Androstenedion Steroid ingredienser

12/30/2010 by admin

Androstenedion, almindeligt kendt som "andro", er en muscle bygning supplement, der gør det muligt for kroppen til at producere store mængder af testosteron. Gjort populær i 1990 ' erne gennem sin forbindelse med forskellige aktører i hele Major League Baseball, blev androstenedion til sidst gjort ulovlig af den amerikanske regering gennem de kontrollerede stoffer Act. De vigtigste ingredienser af stoffet omfatter 19-heller ikke-androstenedion, Androstenediol og androstenedion.

Historie

Androstenedion blev først introduceret som en steroid i 1990 ' erne og blev gjort populær når St. Louis Kardinalens første basemen Mark McGwire optaget bruger det som et kosttilskud for ydeevne. Før denne erkendelse, tillægget var blevet forbudt af organisationer såsom Anti-doping agentur, NCAA, den internationale Olympiske Komité og NFL på grund af de sundhedsmæssige risici og urimelige ydeevne øger det forudsat. 11 marts 2004 var andro ulovlige af det kontrollerede stof Act og gjort besiddelse af stoffet, en føderal forbrydelse.

19 eller androstenedion

19 eller androstenedion er den første vigtigste ingrediens findes i androstenedion. Kemiske, der mens ikke så anabolske som testosteron, bruges til at øge muskelmassen i brugerne. Sammenlignet med andre steroid forbindelser, 19 eller androstenedion har ikke mange af de tilknyttede bivirkninger fælles med steroider og som et resultat er blevet et populært valg for ikke-professionelle bodybuildere.

Androstenediol

Androstenediol (4-AD) er en anabolsk testosteron forløber, meget lig androstenedion og androstenediol. Det har tre vigtigste fordele over andre anabole stoffer i sin klasse: det er tre gange mere effektivt, det har ingen konvertering til estrodiol eller DHT i leveren, og det er mere anabolske. Ligesom andre steroid forbindelser, at stoffet virker til at øge testosteron niveauer i brugernes hen til skabe overskydende muskelmassen.

Androstenedion

Androstenedion er en kemisk produceres naturligt i både hanner og hunner og bruges til at oprette muskelmasse i kroppen. Også produceres naturligt i fyrretræer, er dette kemiske stof to trin væk i kemiske konverteringsprocessen fra at være testosteron, hvilket betyder, at når det indtages fra en ekstern kilde stoffet er meget effektiv i at fremme muskelvækst. Overskrid ikke doser på 50 100 mg af androstenedion til enhver tid.

Advarsel

Steroid brug af enhver art er yderst skadelig for dit helbred og har mange negativt forbundet bivirkninger.Nøje kontrollere etiketten før du køber nogen ernæringstilskud for at sikre, at ingredienserne er naturlige og ikke vil skade din krop.Besiddelse eller brug af andro produkter er en føderal forbrydelse og kan resultere i fængsel.Alle de ovennævnte ingredienser er farligt for dit helbred og bør ikke tages i enhver kombination.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com