Årebetændelse højt proteinindhold kost

01/13/2011 by admin

Årebetændelse er en temmelig rutinemæssig tilstand ofte forekommende i ben, hvorved kroppens vener bliver betændt. Behandling af årebetændelse er ikke en overdrevent kompleks affære, som normalt består af andet end anvendelse af kompression bandager eller en varm komprimere, beregnet til at øge blodgennemstrømningen. Selvom årebetændelse forsvinder sædvanligvis inden for syv til ti dage, den ideelle situation er at aldrig udvikle betingelsen i første omgang--herpå, følgende kosten forslag kan være i brug.

Forståelse årebetændelse

Der er to generelle typer af flebitis--overfladiske og dybe vene. Overfladisk årebetændelse refererer til vener, der er nær overfladen af huden, mens dyb venøs årebetændelse påvirker vener, der er dybere i kroppens netværk, således at blive vanskeligere at diagnosticere og behandle. Symptomer omfatter lokaliserede varme, smerte, rødme eller hævelse. Mens overfladisk årebetændelse kan let behandles hjemme med de ovennævnte retsmidler, kræver dyb venøs årebetændelse professionel pleje.

Årebetændelse og kost

Der er visse kost skridt du kan tage for at opveje sandsynligheden for udvikling af flebitis. Desværre, spise et højt proteinindhold kost er ikke en af disse. Højt proteinindtag er blevet fundet for at øge blod koagulationsfaktorer, som potentielt kan forværre din risiko for at udvikle årebetændelse. Men hvis du er opsat på at forbruge et højt proteinindhold kost (på grund af lægens ordrer eller valg af livsstil), der er dog andre ting du kan gøre for at opveje effekten af ekstra proteinindhold.

Årebetændelse højt proteinindhold kost

Det første skridt til med succes bygge en høj protein årebetændelse kost er at give din krop med en kvalitet multivitamin. Niacin, en af B-vitaminerne, har været knyttet til forebyggelse af blodpropper, udligne den mulige virkning af din ekstra protein forbrug. Desuden kan C-vitamin hjælpe ved at øge holdbarhed og taktile styrken af dine arterier og vener, gøre dem mere modstandsdygtige over for udvikler årebetændelse i første omgang. For det andet ud over forbruget af ekstra protein, fokus resten af din kost i nærheden af grøntsager, frugter, hele korn, frø og nødder--undgå alle forarbejdede fødevarer og mejeriprodukter, sammen med at undgå transfedt og minimere forbruget af mættede fedtsyrer ved at vælge magert udskæringer af kød. Tredje, sikre, at du indtager tilstrækkelig fiber (mindst 20-30 gram om dagen). Fiber indtagelse kan bidrage til at undgå forstoppelse, fjerne presset fra venerne i din lavere ben som du ikke vil have at stamme mens du bruger på toilettet. Fjerde, forbruge fem til ti gram fiskeolie dagligt, som omega-3 fedtstoffer har vist sig at fungere som blodfortyndende medicin, afbalancere optagelse af yderligere proteinindtag. Hvis disse trin er fulgt i sin helhed, skal du være stand til at forbruge et højere proteinindhold kost samtidig med at maksimere dine chancer for at undgå eller held sagsløsning årebetændelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com