Hvad er det indhold af næringsstoffer i Gatorade?

12/14/2010 by admin

Hvad er det indhold af næringsstoffer i Gatorade?

Gatorade er drikke, der er blevet solgt i mere end 40 år. Markedsføres mod idrætsudøvere, der kræver hydrering, er denne drik udråbt som et middel til at "rehydrere, genopbygge og tanke op." Før du gør dette din drink efter eget valg, når du arbejder ud, tjek ud ernæring oplysninger fra den oprindelige frugt punch Gatorade.

Portioner Per Container

En standard 32 oz Gatorade flaske indeholder fire fuld portioner.

Kalorier

Kalorier er en måleenhed, der er beregnet til at måle mængden af energi, der findes i en servering af mad. Gatorade har i alt 50 kalorier per portion og 200 kalorier pr. 32 oz flaske.

Fedt og Protein

Gatorade er ikke en væsentlig kilde til hverken fedt eller protein. Ernæringsmærke fastslår, at der er 0 g begge dele.

Natrium

Natrium er et mineral, der er nødvendige for et velfungerende af det menneskelige legeme. Det hjælper med at regulere blodtrykket og opretholde PH-niveauer. Natrium indtagelse bør forvaltes, fordi indtagelse af for meget kan føre til forhøjet blodtryk og andre sygdomme. Hver servering af Gatorade indeholder ialt 110 mg natrium, som udgør 5 procent af den anbefalede daglige servering. Drikke det hele 32 ounce vil flaske give dig 440 mg eller 20 procent.

Kalium

Kalium er et andet mineral, der er afgørende for en sund krop. Dette mineral aids i muskelvækst og nervefunktion, og når parret med natrium kan bidrage til at regulere væskebalancen i kroppen. Gatorade har i alt 30 mg kalium per portion eller 1 procent i de anbefalede daglige værdi.

Kulhydrater

Kulhydrater er fordøjet til glukose og giver energi. Gatorade har 14 g carbs pr. portion, som udgør 6% af dit anbefalede daglige indtag.

Sukker

Sukker er en simpel form for kulhydrat, der bør indtages sparsomt. Gatorade indeholder 14 g sukker per portion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com