Distale interfalangealled ledsmerter

10/08/2012 by admin

Distale interfalangealled ledsmerter

Distale interfalangealled fælles smerte opstår i finger eller tå fælles, der er tættest på spidsen. Der er fire DIP leddene i fingre og fire i tæerne. Behandling varierer alt efter årsagen til smerten.

Identifikation

Distale interfalangealled fælles smerter kan være forårsaget af et fald, hyperekstension, gigt, infektion, slaphed, slidgigt og endda en fraktur. Sværhedsgraden af smerte varierer afhængigt af arten af skade eller tilstand.

Mallet Finger

Atleter som basketball eller fodbold spillere kan blive udsat for en smertefuld tilstand, der kaldes mallet finger. Det er normalt forårsaget af en skade til senen i DIP fælles. Mennesker med kølle finger glatte ikke spidsen af fingeren, ifølge artiklen "En Patient vejledning til Mallet Finger skader" på HandUniversity.com.

Typer af behandling

De fleste DUKKERT finger og tå smerter kan behandles med resten. I løbet af denne tid, kan kammerat taping bruges til at forhindre yderligere skade, som involverer taping sårede finger eller tå sammen med en tilstødende.

Andre behandlinger

Isen kan bruges til at reducere betændelse, hævelse og smerter i DIP leddet. Isen er mest effektiv, hvis den er komprimeret direkte mod den skade, der bruger en is pack. Det hjælper også for at ophøje den tilskadekomne fælles over hjertet.

Overvejelser

En læge kan ordinere en kortison injektion for mere alvorlige DUKKERT smerter. Desuden, nogle gange blandede fusion eller fælles udskiftning kan være nødvendig, især for mere degenerative sygdomme som slidgigt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com