Fuchs' dystrofi Relief

10/04/2012 by admin

Fuchs' dystrofi er en medfødt hornhinde lidelse som lag af celler på bagsiden af hornhinden stopper fungerer korrekt. Dette tab af funktion fører til hævelse af hornhinden, smerter, sløret syn og kan i sidste ende føre til tab af synet. Der er måder at håndtere symptomerne og smerter--nogle, der kan udføres ved at patienten derhjemme og andre, der har brug for inddragelse af en øjenlæge.

På hjem behandlinger

Den sløret syn i Fuchs' dystrofi er ofte værre om morgenen på grund af hævelse af hornhinden. Tidligt i sygdomsprocessen er det muligt at mindske hævelse og forbedre synsstyrken ved hjælp af en hyperosmotic agent til at trække vand ud af hornhinden. Enten placere 5 procent natriumchlorid øjendråber i øjnene om morgenen eller 5% natriumchlorid salve i øjnene ved sengetid kan blive brugt til at forbedre ødem eller hævelse. Også ved hjælp af en varm hårtørrer afholdt på armslængde kan arbejde med hyperosmotic agenter til at udtørre hornhinder. Vær forsigtig, når du bruger hårtørrer, ved at sørge for, at det er armslængde og ikke ved høj effekt.

Midlertidige behandlinger af en læge

Som sygdommen skrider frem, symptomer på Fuchs' tendens til at forværres og blive mere vedvarende. Lægen kan tilbyde yderligere strategier for at mindske symptomerne på Fuchs' dystrofi. Et andet symptom, at mennesker med Fuchs' dystrofi har er smerter fra bruddet på "vabler" på overfladen af hornhinden. Øjenlæge kan placere en løstsiddende kontakt linse på øjet; disse kan være efterladt på stedet for et stykke tid og kan mindske ubehag forbundet med blinkende. I mere alvorlige tilfælde, kan øjenlæge udføre et mindre kirurgisk indgreb for at placere en flap af konjunktival væv over hornhinden at mindske smerten. Denne flap kan fjernes og er ikke holdbar på lang sigt så det ikke er en permanent løsning.Hvis trykket inde i øjet stiger, forårsager det hornhinden i disse patienter til at blive mere hævede. Øjet lægen kan ordinere øjendråber for at behandle trykket i øjet, hvis det bliver forhøjet.

Permanent behandlinger af en læge

I mere fremskredne stadier af Fuchs' dystrofi muligvis en øjenlæge til at udføre en mere avanceret kirurgi til at lindre symptomerne. Den endelige procedure er en hornhindens transplantation; syge og arret hornhinden er fjernet og en ny, sund hornhinden er podet på øjet. Hos nogle patienter, kan kirurgen kombinere hornhindens transplantation med en grå stær udvinding. Disse procedurer generelt sætte en stopper for symptomerne på Fuchs' dystrofi; der er dog stadig særlige pleje taktik, at alle patienter med en hornhindens transplantation skal opretholde over tid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com