Toksin udrensning kost

02/05/2013 by admin

Et toksin udrensning kost renser kroppen for alle stoffer, der kan betragtes som giftigt; Dette omfatter materiale, der er blevet tilføjet til kroppen gennem miljøet eller gennem en person normal kost. Af udrensning af kroppen af disse stoffer gennem en kontrolleret ernæringsmæssige regime, kan du begynde at føle sig stærkere, mere vågen og mere energisk. Et toksin udrensning kost indebærer, at de mest nærende fødevarer ind i din krop, ud over dem, der vil tvinge ud toksiner gennem hyppig afføring.

Der er toksin kost For?

Mennesker, der lider af toksin oprustning i deres system kan opleve træthed, fordøjelsesbesvær, dårlig hud, muskelsmerter eller endda dårlig ånde, forårsaget af hormonelle ubalancer og dårligt immunforsvar. Hvis du lider af disse ting og tror, det kan være på grund af overdreven toksiner i dit system, bør du først konsultere en professionel diætist eller andre sundhedspleje professionelle, der kan vurdere i person, om et giftstof udrensning kost er passende for din situation. Børn, gravide og ammende kvinder og folk med spiseforstyrrelser, anæmi og autoimmune sygdomme bør ikke gå på denne diæt, da det er intensivt og kræver en række kosten restriktioner. Enhver med en genetisk sygdom eller enhver alvorlig sygdom af enhver art bør generelt ikke foretage et giftstof udrensning kost.

Mad i et giftstof udrensning kost

Et giftstof udrensning kost forsøger at befri kroppen af så mange toksiner som muligt gennem regelmæssig afføring. De faktiske komponenter i din toksin udrensning kost vil afhænge af dig, din kropstype, livsstil og sundhed. Du bør konsultere en praktiserende læge, alternativ medicin, der kan vurdere, hvad du skal spise og ikke spise i kosten. De fleste toksin udrensning kost går ind for, at du spiser en masse frisk frugt og friske grøntsager. Brune ris, quinoa, linser og andre bønner og ekstra jomfru olivenolie er fælles toksin-udrensning fødevarer. Måltiderne er små og vil generelt være supper og salater med friske grøntsager og frugter og en bønne eller korn parabol. Du kan spise nødder og frø, som hørfrø, græskar frø, mandler og cashewnødder, som snacks eller drysses på toppen af andre fødevarer. Du kan spise små grøntsager og frugt snacks i løbet af dagen.

Masser af væsker er de andre fornødenheder en toksin udrensning kost. Disse kan være forskellige urteteer, citron vand og ris mælk. Du sikker på, at du drikke mindst otte glas stuetemperatur vand hver dag. Under et giftstof udrensning kost, bør du undgå mejeriprodukter, hvede produkter (såsom pasta og brød), og noget der indeholder sukker, herunder kunstige sødestoffer.

De generelle erfaringer

De fleste mennesker oplever hovedpine i løbet af den første uge af deres toksin udrensning kost. Da kosten involverer indtagelse af fødevarer, der vil øge din afføring, er det almindeligt at opleve diarré, dehydrering og manglende energi. Hvis du gennemgår et toksin udrensning kost, bør du omhyggeligt overvåge dine fremskridt. Hvis en kost er udført for en længere periode, kan det føre til ernæringsmæssige mangler eller forværre symptomer. Perioden for et giftstof udrensning kost afhænger af personen, men en gennemsnitlig toksin udrensning kost varer et par uger. Hvis du planlægger et giftstof udrensning kost, Sørg for at du ikke har nogen højenergi aktiviteter til at deltage i, da du vil føle sig svage i kosten, selv.

Efter kosten er overstået, bør du ikke straks tilbage til din tidligere livsstil og spisevaner. I stedet, du bør lette tilbage gradvist til at spise andre fødevarer; ellers vil du sandsynligvis opleve mavekramper, diarré og andre virkninger af mad forgiftning som følge. Mange mennesker fortsat at følge mange af retningslinjerne sund mad kost efter de har gennemført det, holde masser af frugt og grøntsager i deres daglige kost.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com