Behøver min Kid seler?

02/01/2013 by admin

Behøver min Kid seler?

På ethvert givet tidspunkt bære 4,5 millioner mennesker i USA seler på deres tænder, ifølge den amerikanske Association Odontologer. Dit barn kan være nødvendigt seler nu for at undgå problemer i fremtiden.

Identifikation

En undersøgelse af en autoriseret tandlæge er forpligtet til at fastslå, hvis dit barn kræver seler. Tandlægen vil tjekke for skæve tænder og potentielle kæbe problemer, kaldet en malocclusion, ifølge Kids sundhed.

Overvejelser

Børn under 11 år er normalt ikke anbefales at få seler, fordi mindre problemer, såsom fortrængning, kan ordne sig med tiden, ifølge BracesReview. Potentielt alvorlige problemer, som skelet spørgsmål, er lettere at rette i en ung alder---selv så unge som 7---fordi kæben er blød og mere formbart end en voksen kæbe.

Tip

Hvis dine tænder har afstand problemer, kan du vente, indtil din tidlige 20s at få tandregulering og ikke lider nogen langsigtet skade, ifølge Dr. Timothy Wheeler, professor og formand for afdeling for Ortodonti på University of Florida. Selv de vanskeligste problemer, såsom underbites, er correctable på alle alderstrin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com